EjendomsWatch

Nordjysk byggefirma vil opføre mangfoldigt boligprojekt i Randers

Arne Andersen, der har en byggevirksomhed under samme navn, vil etablere 31 nye andelsboliger i ny bydel i Randers.

Arne Andersen Vrås boligbyggeri bliver en del af de nye boliger i Sporbyen på i alt 8100 kvm. | Foto: Krogh Arkitektur PR

Den nordjyske byggevirksomhed Arne Andersen Vrå skal bygge 31 nye andelsboliger på grunden for Scandias tidligere togproduktion i Randers. Det skriver Randers Amtsavis.

Det er EDC Poul Erik Bech, der skal sælge de nye boliger under navnet Sporbyen, og Søren Kellberg, der er lokal mægler, er ikke bekymret for at få solgt andelsboligerne.

"De problematikker, man oplever i Aarhus og København, er slet ikke gældende her i Randers. Så dyre er boligerne her i byen slet ikke. Og tager man et fastforrentet lån på én procent, så kan man holde boligafgiften nede samtidig med, at man ved, hvad man skal betale de næste 30 år," siger han til mediet.

Andelsboligerne bliver mellem 94 og 131 kvm til priser mellem ca. 450.000 og 650.000 kr., fortæller Søren Kellberg.

Stifter og projektudviklingsdirektør Arne Andersen fra virksomheden af samme navn fortæller desuden, at boligerne bliver en blanding af familieboliger, seniorboliger og til dem, hvor børnene er flyttet hjemmefra. Og dermed bliver Sporbyen endnu mere mangfoldig, lyder det.

Forventningerne er, at byggeriet vil tage ca. et år.

Niam-chef: Vi køber boligprojekt i Randers for 200 millioner

Startskud for ny Randers-bydel

Udvikling af ny Randers-bydel går i gang

 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier