EjendomsWatch

Startskud for ny Randers-bydel

De første gravemaskiner skal tændes om en måned, så byggeriet af en ny bydel på en gammel togfabrik-grund i Randers kan begynde.

Parkkvarteret, som bliver det første i den nye Randers-bydel, bevarer to originale togvogne. Den ene skal være beboerlokale. | Foto: Visualisering: Sporbyen Scandia.

Der er allerede lagt planer for det første område i den nye bydel i Randers, Sporbyen Scandia, og investor Steen Jørgensen regner med at kunne sætte de første gravemaskiner i gang om godt en måned, skriver Randers Amtsavis.

Fem blokke, der skal huse det nye Parkkvarteret samt rækkehuse og boligselskabet Domea.dks almene boliger i den modsatte ende, er den første etape af byggeriet, fremgår det.

"Det er ingen hemmelighed, at tungen skal holdes lige i munden for tiden. Der sker en hel masse i området, og mange forskellige er i gang med noget," siger Steen Jørgensen, der kalder sig selv for en jordbank, som sælger jorden til investorer, der bygger med henblik på salg eller leje.

Han tilføjer, at han forventer at have solgt 60-65 pct af byggefelterne, når året er omme.

De første investorer er en personkreds fra Aarhus og Aalborg, og det er dem, der står bag Parkkvarteret. Steen Jørgensen oplyser til Randers Amtsavis, at der er flere andre i gang, men at det er så nyt, at han endnu ikke vil udtale sig om, hvem de er.

Næste skridt bliver i midten af Sporbyen, hvor der ligger nogle gamle bevaringsværdige bygninger, som der allerede er kommet henvendelser på, fremgår det.

Udvikling af ny Randers-bydel går i gang 

Hemmelighedskræmmeri omkring pengemændene bag ny Randers-bydel

Pensionspenge sættes i boliger på tidligere kaserne i Randers

Entreprenant midtjyde sender 108 boliger på markedet

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier