EjendomsWatch

Boligbyggeri giver NRE Group øget indtjening i 2016.

2015 var hidtil bedste år for totalentreprenøren fra Ikast.

Foto: Colourbox

NRE Group har forventninger om et godt 2016. Det skriver totalentreprenøren i forbindelse med sit årsregnskab for 2015. Størstedelen af NRE Groups aktiviteter er entreprenøropgaver, der udføres i selskabet NRE Denmark A/S.

"Vi finder resultatet for 2015 tilfredsstillende. Vi har i 2015 indgået aftaler om boligbyggeri til aflevering i 2016, og vi forventer derfor, at vi også i 2016 kommer til at øge vores indtjening," skriver direktør for NRE Denmark A/S, Jacob Eiskjær Olesen.

NRE Group i Ikast opnåede i 2015 et samlet koncernoverskud på 39,7 mio. kr. før skat. Virksomheden har haft vækst siden etableringen i 2010, og resultatet for 2015 er dermed det hidtil bedste. Det positive resultat betyder, at egenkapitalen er vokset fra 63,8 mio. kr. i 2014 til 92,8 mio. kr ved udgangen af 2015.

Virksomheden er aktiv på det danske og det svenske marked og har primært fokus på byggeri af bolig-, butiks- og domicilejendomme.

Mere fra EjendomsWatch

ATP får hak i tuden af Finanstilsynet

Pensionsselskabet får påtale for ikke at have haft et betryggende grundlag til at måle risiko. Tilsynet peger bl.a. på værdiansættelsen af ejendomme.

Briefing uge 38: Håndslag på huslejeloft

Det flittigt diskuterede huslejeloft blev i denne uge vedtaget, og det får konsekvenser for branchen, mener flere aktører. Samtidig faldt to trecifrede millionhandler på plads i lighed med en personlig konkurs samt anklager om monopollignende tilstande. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier