EjendomsWatch

Ejendomskoncern sætter gang i københavnske vandkantsboliger

181 nye ejerlejligheder er på vej ved Enghave Brygge. Pensionskasse står for finansieringen.

Foto: Mangor & Nagel

Nu begynder NRE Denmark byggeriet af 181 ejerlejligheder i kanalbyen Enghave Brygge i Københavns Sydhavn, skriver koncernen i en pressemeddelelse. Byggeriet Nobelhuset opføres på en egen ø i den sydvestligste del af bydelen, afgrænset af Belvederekanalen, Frederiksholmsløbet og to nye kanaler.

Bag byggeriet står et konsortium bestående af investorerne Allan Freivald og Lars Bräuner samt NRE Real Estate, der er NRE Groups investeringsselskab. NRE Denmark har rollen som totalentreprenør, mens Mangor & Nagel er arkitekter. PKA er finansiel partner på projektet, fremgår det.

"Enghave Brygge er et spændende område i rivende udvikling. Hos NRE er vi glade for at sætte vores præg på denne udvikling med et moderne etagebyggeri med gode og funktionelle boliger i allerførste række ud til den københavnske havnefront. Vores erfaring fra projekter, vi har gennemført i Nordhavn, er, at netop den nemme adgang til vand vægtes meget højt af beboerne," siger Jacob Eiskjær Olesen, adm. direktør for NRE Denmark, i meddelelsen.

Den nye ejendom opføres som en fire til syv etagers randbebyggelse ud mod kanalerne med taglejligheder med private tagterrasser øverst. Det samlede etageareal bliver cirka 17.000 kvm.

I kælderniveau etableres parkeringspladser til ejendommens beboere. I forbindelse med byggeriet etableres to nye bilbroer og en cykel- og gangbro, der forbinder øen med de tilstødende veje. Samtidig vil der blive ca. 150 meter til bydelens kommende metrostation.

Pensionskasse finansierer boligprojekt i Københavns Sydhavn

Luksus-ø til over en halv mia. kr. på vej i Københavns havn

Vindmølle-millionær vil tjene penge på luksusboliger

Forsiden lige nu

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Jens Kramer Mikkelsen siger farvel til By & Havn. Abonnenenter på EjendomsWatch kunne i den forløbe uge læse interviews med selskabets bestyrelsesformand, mens direktør uddybede regnskabet. Et andet interview var med stifteren af Schmidt Hammer Larsen, der igangsætter generationsskifte, med Dades, der køber op i Odense og med den nye formand for Ejendomsforeningen Danmark.

Barfoed-direktør: Tomgang irriterer os

Det familieejede ejendomsselskab fra Odense fokuserer på at udvikle og optimere sine nuværende aktiver specielt i hjembyen og København, så de bliver udnyttet optimalt. Omlagte lån og en tiltagende polstring af virksomhedens økonomi giver løfter om et stærkt 2018, siger direktør til EjendomsWatch. Inden for få år runder porteføljen 10 mia. kr., lyder det.

Nyvalgt formand: Vi skal have bedre føling med vores medlemmer

Henrik Dahl Jeppesen vil som ny formand for Ejendomsforeningen Danmark forstærke kontakten til foreningens omkring 5400 medlemmer. Konkret viden om deres dagligdag skal gøre foreningen stærkere over for politikere og skabe en mere synlig forening, siger han til EjendomsWatch i sit første interview i sin nye rolle.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier