EjendomsWatch

Frederikssund får Nordsjællands højeste hus til 100 millioner

Socialdemokratisk byrådsmedlem står bag boligbyggeri, der kommer til at være Nordsjællands højeste, indtil husene i Goldschmidt-projektet Frederiksbro står klar og overgår det med én etage.

Tårnet opføres ved siden af et af Nimas eksisterende boligbyggerier. | Foto: Illustration/Mangor & Nagel.

Ejendomsselskabet Nima A/S påbegynder inden for de næste par uger byggeriet af, hvad der skal være Nordsjællands højeste tårn, i Frederikssund, hvor Nima har hjemme.

Byggeriet med en projektværdi på 100 mio. kr. skal være 14 etager højt og rumme 68 lejelejligheder, skriver Frederiksborg Amts Avis.

"Jeg vil rigtig gerne have Frederikssund på landkortet som en driftig by og vise, at vi kan noget her i Frederikssund. Så vidt jeg ved, bliver det Nordsjællands højeste hus, indtil husene med 15 etager på Frederiksbro i Hillerød står færdige," siger Niels Martin Viuff, ejer af Nima og byrådsmedlem i Frederikssund for Socialdemokratiet, til avisen.

Han har i forvejen bygget 200 boliger i byen, men det nye højhus bliver hans største projekt til dato. Huset skal stå færdig i 2020.

Projektet er tegnet af arkitektfirmaet Mangor & Nagel.

Det er ejendomsinvestoren Goldschmidt, der står bag Frederiksbro-projektet med en samlet værdi på 4 mia. kr.

Lokal investor vil bygge knap 300 boliger i Holbæk via projekt til 400-600 mio. kr. 

Goldschmidt upåvirket af nyt boligprojekt i Hillerød 

Goldschmidt skyder projekt til 4 mia. kr. i gang

Henning Larsen-station i Vinge bliver ikke til noget

Kuldsejlet byprojekt skal i udbud — AP Pension melder klar igen 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier