EjendomsWatch

Flemming Joseph Jensen bliver ny direktør i Balder Danmark

Den 56-årige topchef forbliver dog i Sjælsø Management og skal agere direktør for begge virksomheder.

Flemming Joseph Jensen er nu CEO i to firmaer. | Foto: Stine Bidstrup

Fra 1. april bliver Flemming Joseph Jensen ny adm. direktør for Balder Danmark. Det betyder, at han nu både er adm. direktør for ejendomsselskabet Sjælsø Management og Balder Danmark, skriver Sjælsø Management i en pressemeddelelse.

Ifølge Erik Selin, adm. direktør for svenske Balder, der er moderselskab for Balder Danmark, kommer ansættelsen i kølvandet på de sidste års samarbejde mellem virksomhederne.

"Jeg ser ansættelsen af Flemming som en naturlig fortsættelse af det gode og tætte samarbejde, vi har opbygget gennem de sidste år. Vi ser allerede i dag en stor synergieffekt og værdiskabelse i samarbejdet mellem Balder og Sjælsø Management, og det er min overbevisning, at vi med valget af Flemming som CEO for Balder Danmark, forstærker denne effekt," siger han i meddelelsen.

Den nye dobbeltrolle betyder dog ikke, at der er ekslusivitet mellem de to virksomheder, og de kan derfor fortsat handle med forskellige virksomheder og partnere, skriver Sjælsø Management.

Flere investorer med dybe lommer giver Sjælsø-direktør ro i maven 

Balder henter EU-millioner til danske boligbyggerier 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier