EjendomsWatch

NCC-direktør efter 2018-underskud: Et år vi helst havde været foruden

En håndfuld fejlslagne projekter trækker den samlede indtjening i minus i NCC Danmark. Forskellen på resultatet i 2018 og 2017 er næsten 100 mio. kr.

Palle Bjerre Rasmussen, landechef i NCC Danmark. | Foto: Jens Henrik Daugaard.

2018 har været et skuffende år i NCC Danmark. Særligt afdelingen NCC Building trækker det samlede regnskab i minus, efter flere projekter gik skævt i løbet af året.

Det skriver mediet Licitationen.

"Vi havde en håndfuld projekter, der desværre gik skævt, og som vi måtte nedskrive på. Det er hovedårsagen til det her resultat. Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, og 2018 er et år, vi helst havde været foruden resultatmæssigt," siger Palle Bjerre Rasmussen, landechef i NCC Danmark, til mediet.

Resultatet før skat bliver et tab på 7 mio. kr. i 2018 mod et overskud på 90,7 mio. kr. året før. NCC-regnskabet er inklusive NCC Building Danmark og NCC Civil Enginering og stabsfunktioner.

Ifølge Palle Bjerre Rasmussen, var selskabet måske for optimistisk, da der blev lavet aftaler med bygherrer om længerevarende projekter for omkring fire år siden, skriver Licitationen.

NCC kæmper stadig med driftsunderskud efter røde tal i 2018

NCC lander milliardkontrakt for Pensiondanmark og By & Havn

Casa opruster og napper to direktører fra NCC

NCC påbegynder nyt kontorprojekt og udlejer til Nordea 

Mere fra EjendomsWatch

Trangen til frihed har fulgt Bjarne Jensen gennem 45 år i branchen

SVÆRVÆGTERNE: Han er grundlægger af en af landets største erhvervsmæglere og har 45 år i branchen, men der stod aldrig mægler på karrierelisten. I ny serie med nogle af branchens tunge profiler fortæller han om en dramatisk afsked med Home-kæden, konkurrencen og et ØK på skrump, der åbnede muligheder.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Uro om Koncenton-projekt, Gefion og Castellum i trecifrede millionfrasalg og nyt om ejendomshandler Peter Norvig var blandt ugens historier på EjendomsWatch. Home-mægler ser igen mod erhverv, Cobe vinder i Jernbanebyen og serien Sværvægterne blev skudt i gang, mens bl.a. Core Bolig, Nordicals og ISS stillede op til interview.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier