EjendomsWatch

NCC påbegynder nyt kontorprojekt og udlejer til Nordea

Nordea har underskrevet en 15-årig lejekontrakt med NCC om 8500 kvm i kontorprojektet Frederiks Plads II i Aarhus. Projektet omfatter samlet ca. 15.000 kvm kontorareal.

Frederiks Plads II Company House får placering ved siden af Comwell-bygningen. Foto: Illustration/C.F. Møller Architects.

NCC har indgået en aftale med Nordea, der har underskrevet en lejekontrakt på 15 år for 8500 kvm i kontorprojektet under navnet Frederiks Plads Comapny House II i Aarhus.

Det skriver NCC i en pressemeddelelse fredag.

"Vi er meget glade for den aftale, vi har indgået med NCC om bygningen på Frederiks Plads. Vi glæder os til at flytte ind i de nye lokaler og til at kunne invitere vores kunder ind på en ny placering, der blandt andet betyder forbedrede parkeringsforhold og mødefaciliteter," udtaler Claus Pedersen-Bjergaard, Regionsdirektør i Nordea, i meddelelsen.

Frederiks Plads II omfatter ca. 15.000 kvm kontorareal svarende til ca. 825 arbejdspladser. Projektet får, som navnet antyder, placering på Frederiks Plads i Aarhus ved siden af Comwell-bygningen.

Projektet er tegnet af C.F. Møller Architects og udviklet efter NCC's Company House-koncept, der bl.a. fokuserer på et lavt energiforbrug. Ejendommen bliver desuden miljøcertificeret efter DGNB-systemet, hvor målet er en guldkarakter, oplyser NCC.

Byggeriet forventes at begynde i tredje kvartal af 2019 og stå klar til indflytning i 2121.

NCC har været udvikler på Frederiks Plads i en årrække. Der er indtil videre opført 35.000 kvm ud af de i alt 55.000 kvm, som udgør pladsen, fremgår det.

"Med en lejer som Nordea bliver Frederiks Plads et endnu mere attraktivt kontorområde, som bidrager positivt til den fortsatte udvikling af Aarhus bymidte," siger Ole Faurby, adm. direktør for NCC Property Development Danmark, i meddelelsen.

Med udlejningen til Nordea er udlejningsgraden ca. 57 pct. beregnet ud fra ejendommens samlede kontorareal.

Entreprisen udføres af NCC Building Nordics ordreregistreres i første kvartal 2019.

NCC og ATP indgår aftale om Hilton-renovering

NCC skal kæmpe med østrigere om milliardkontrakt – MT Højgaard er ude

NCC napper direktør fra MT Højgaard

NCC-direktør: Efterspørgslen på nybyggeri falder i Danmark

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier