EjendomsWatch

Rema 1000-ejer vil bygge butikscenter til 200 millioner i Kolding

Ejendomsudvikleren vil bygge et butikscenter nær Kolding Storcenter med plads til 15 butikker af forskellig størrelse.

Rema 1000-ejers danske ejendomsselskab vil bygge butikscenter i Kolding. | Foto: PR.

Danske Reitan Ejendomsudvikling, der er en del af Reitan-koncernen bag Rema 1000, vil opføre et butikscenter på 15.000 kvm og med en værdi på over 200 mio. kr. i Kolding.

Det skriver Jydskevestkysten.

En ny lokalplan, der endnu ikke er vedtaget, baner vej for, at der kan åbnes en Rema 1000 i det nye center, hvilket indtil for nylig – hvor en Fakta i området lukkede – ikke var en mulighed.

I sommeren 2018 vedtog man nemlig et kommuneplantillæg, der kun gav plads til et bestemt antal kvadratmeter til dagligvarebutikker i området, og de blev allerede brugt af Fakta.

"Vores førsteprioritet er naturligvis at lave en Rema 1000-butik, og her kombinerer vi det med at investere over 200 mio. kr. i et butikscenter, så det var selvfølgelig frustrerende, at Rema 1000-butikken blev trukket ud af ligningen. Men nu har vi fundet en løsning," siger Jan Poulsen, adm. direktør i Reitan Ejendomsudvikling, til avisen.

Lokalplanen åbner for, at der bliver bygget et butikscenter på 15.000 kvm med omkring 15 butikker, hvoraf en enkelt kan blive 600 kvm, mens de øvrige skal være mindst 1000 kvm. Én af butikkerne bliver en Rema 1000 på 1400 kvm, skriver Jydskevestkysten.

Dagligvarekædes ejendomsselskab bygger på Odense Havn

Nordmænd vil bygge 10 etager på Odense Havn

Købmandskæmpe vil på storindkøb i ejendomme 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Ægte rødt – og dog

Kriseramte Dansk Folkeparti leverer i fravær af regeringens eget støtteparti flertallet til en aftale om flere billige boliger, som 85 ud af 179 mandater i Folketinget står uden for. Men ministeren mener alligevel, at der er tale om en bred aftale.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier