EjendomsWatch

Pihl & Søn tilfreds trods underskud

Pihl & Søn kommer ud af regnskabsåret med et underskud på knap 5,9 mio. kr. Stifter Carsten Mindegaard oplyser til EjendomsWatch, at det tager tid at støbe et stærkt fundament.

Carsten Mindegaard, stifter og hovedaktionær i Pihl & Søn. | Foto: PR.

Entreprenøren Pihl & Søn kommer ud af regnskabsåret 2017/18 med et underskud på knap 5,9 mio. kr. og øger dermed minusset på kontoen fra et underskud på godt 2,5 mio. kr. i regnskabsåret 2016/17. Det viser årsrapporten.

Resultatet er dog bedre end ledelsens forventninger, fremgår det.

"Det er naturligt at vi budgetterer med minus de første leveår. Det er et stort projekt at genrejse Pihl. Vi starter jo ikke med at have omsætning, før vi har organisationen og alle systemerne på plads. Det vil ikke være muligt, for hvem skulle så producere og styre forretningen. Det tager tid at støbe et stærkt fundament, derefter kan vi omsætte," skriver Carsten Mindegaard, stifter og hovedaktionær Pihl & Søn, i en mail til EjendomsWatch.

Den største udgift i regnskabet er personaleomkostninger, der er steget til 6,6 mio. kr. fra små 500.000 kr.

"Pihl & Søn har investeret massivt i genoprejsningen og er efter travl opstart flyttet til nye lokaler i Glostrup med fortsat fokus på at samle det rigtige hold af ledelse og medarbejdere. Selskabet har ansat en stab af højtuddannede byggefolk med solid og mangeårig baggrund i branchen. En proces, som vil fortsætte i det kommende regnskabsår," oplyser ledelsen i regnskabet.

Selskabets bruttofortjeneste er steget til 438.923 kr. i regnskabsåret fra et minus på knap 1,4 mio. kr. i foregående år.

Pihl & Søn har ambitioner om at være blandt Danmarks største entreprenører med fokus på hoved-, total- og styringsentrepriser, fremgår det.

"Vi er meget glade for dette årsresultat, der er bedre end forventet. Det er omkostningsfuldt at genrejse så stort et projekt, og vi havde budgetteret med flere investeringsår, men vi er allerede i gang med flere byggeprojekter og møder stor interesse blandt bygherrerne," siger Halldór P. Ragnarsson, adm. direktør i Pihl & Søn, i en pressemeddelelse.

Store forventninger til næste år

Carsten Mindegaard oplyser til EjendomsWatch, at han ikke forventer, at tjene det store i det indeværende regnskabsår, men i regnskabsåret 2019/20 har Pihl & Søn store forventninger.

"Vi har ordrerne og folkene samt systemerne til at skabe fine resultater, og vi er konstant på udkig efter flere dygtige medarbejdere, som ønsker at være med på rejsen," siger han.

Ved årsregnskabets afslutning 30. juni 2018 var der forhandlinger om flere kontrakter, som alle er kommet i hus, oplyser Pihl & Søn.

Firmaet Pihl & Søn blev genetableret i februar 2017 af Carsten Mindegaard bag LM Byg, hvor E'et forrest i navnet blandt andet blev fjernet og markerede en ny start. Det nye Pihl & Søn har tidligere udtalt til Licitationen, at målet er at omsætte for en halv milliard inden for fem år.

Pihl & Søn skal bygge 11.700 kvm boliger på Vesterbro

Pihl & Søns konkursbo indgår trecifret millionforlig med Danske Bank

Kurator: Pihl-konkurs kunne måske være undgået

Det nye Pihl & Søn lander første byggeordre 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing: Uge 29 i ejendomsbranchen

Peter Norvig bliver reddet af en ekstern investor, og renteswaps er dyre. Alt var ved det gamle i uge 29 i ejendomsbranchen, hvor EjendomsWatch satte fokus på store og små spillere i både ind- og udland.

Sagsbehandlingstid kan lamme byggerier

På grund af sagsbehandlingstid på udvidelse af grusgrave ved Roskilde kan Nymølle Stenindustrier ikke levere nok grus til byggerier i hovedstadsområdet efter sommer.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier