EjendomsWatch

Pihl & Søn skal bygge 11.700 kvm boliger på Vesterbro

Pihl & Søn har vundet totalentreprisen på opførelsen af 103 boliger på Vesterbro i København.

Foto: PR.

Entreprenørfirmaet Pihl & Søn skal opføre Toves Gaard på Vesterbro, der består af 103 boliger på 11.700 kvm sammen med bygherren LM Byg og M.J. Eriksson. Det skriver Byens Ejendom.

Der skal opføres 98 lejligheder, 3 byhuse og 5 erhvervslejligheder i det gamle brokvarter på Vesterbro, som skal sælges af Lokalbolig Vesterbro og Lokalbolig Projektsalg for mellem 3,3 og 9,9 mio. kr., fremgår det.

"Vi har i Pihlkonsortiet fået æren af at være totalentreprenør på projektet Toves Gaard, der har fået sit navn efter nabolagets folkekære forfatter Tove Ditlevsen," skriver Pihl & Søn i en pressemeddelelse.

Projektet er udviklet af Ejendomsselskabet Enghaven i samarebejde med Entasis.

"Efter en rigtig god dialog med bygherre blev vi valgt til opgaven, og det er vi selvfølgelig utroligt stolte af. Det er nu vores fornemmeste opgave at fortsætte denne dialog og samarbejde, og vi ser frem til sammen med bygherren, LM Byg og M.J. Eriksson, at give københavnerne nye og eksklusive lejligheder med en beliggenhed i særklasse," oplyser Pihl & Søn.

Firmaet Pihl & Søn blev genetableret i februar 2017 efter en konkurs i firmaet E. Pihl & Søn, hvor E'et forrest i navnet blandt andet blev fjernet og markerede en ny start. Det nye Pihl & Søn har tidligere udtalt til Licitationen, at målet er at omsætte for en halv milliard inden for fem år.

Pihl & Søns konkursbo indgår trecifret millionforlig med Danske Bank

Kurator: Pihl-konkurs kunne måske være undgået

Luksushotel skal betale over 200 mio. kr. i opgør med entreprenør

Det nye Pihl & Søn vil omsætte for en halv milliard inden for fem år 

Mere fra EjendomsWatch

89-årig overdrager ejendomme i København til sine børn for knap 1 mia. kr.

Fem voksne børn har købt en boligportefølje i København med en værdi på over 1 mia. kr. Ifølge familiens administrator er det et generationsskifte, men det er ikke afgjort, om børnene selv skal drive virksomheden videre. Familiens advokat oplyser til EjendomsWatch, at salget er sket til lidt under offentlig vurdering.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Ny medejer af Fokus Asset Management, en mangeårig ejendomsadvokat, der går solo, og et sjællandsk gods, der fik ny ejer, var blandt ugens historier på EjendomsWatch, der også sørgede for, at Jeudan, CEJ, Jørn Tækker, Milton Huse, KPC, Acres, Kameo, C.W. Obel og Cosmo Ejendomme bidrog til den opsøgende journalistik, branchen fortjener.

Corona gav kæmpe tilbagegang for Parken

Omsætningen i Parken Sport & Entertainment svandt kraftigt ind i 2020, og efter skat kunne koncernen fremvise et minus 229,4 mio. kr. mod et plus på 52,3 mio. kr. i 2019.

Nedrivning af konkursramt nordmands kro må vente – køber annullerer byggeudbud

Boligorganisation annullerer entrepriseudbud på grunden, hvor sydsjællandske Mogenstrup Kro ligger, da tilbuddene ikke lever op til betingelserne for tilgængelighed. Dermed udskydes nedrivningen af den over 190 år gamle kro, der et halvt århundrede har været ejet af norske Asmund Haare, som for nylig gik konkurs med hotelkoncern.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Seneste nyt fra Watch Medier