EjendomsWatch

Ny seniorbydel i Holte finder investor i nabolaget

Nordisk kapitalforvalter skal bygge 72 plejeboliger i Rudersdal Kommune nord for København.

Projektet fra NREP realiserer de visioner, Rudersdal Kommune har haft for Skovlygrunden, siger borgmester Jens Ive (V). | Foto: Ritzau Scanpix/Niels Ahlmann Olesen.

Efter en udbudsrunde har den nordiske kapitalforvalter NREP med hjemsted i Virum vundet retten til at bygge 72 plejeboliger på Skovlygrunden i Holte nord for København.

Det skriver Rudersdal Kommune på sin hjemmeside.

"Vi glæder os til i et tæt samarbejde med Rudersdal Kommune at skabe en helt ny seniorbydel i Holte – med direkte adgang til naturen og fællesarealer. Vi har i projektet lagt vægt på, at byggeriet passes ind i de grønne omgivelser og nabobebyggelserne. Vi har designet byggeriet i tæt samarbejde med Aleris Omsorg, så det er tryghedsskabende og inviterer til fællesskab både for beboere, naboer og borgere," udtaler Klaus Ahm, der er projektansvarlig i NREP Danmark.

Grunden har været udbudt til salg af kommunen, som forventer at vedtage en ny lokalplan for projektet i efteråret 2019, hvorefter byggeriet kan gå i gang.

"Projektet fra NREP realiserer i høj grad de visioner, vi har haft for Skovlygrunden. En tryg bolig for ældre og samtidig et inviterende fælleskab for alle borgere, børn, unge og ældre. Et sted, der i hele sit udtryk og sin funktion understøtter, at man kan få glæde af hinanden på tværs af generationer," siger borgmester i Rudersdal Kommune, Jens Ive (V).

NREP er valgt i partnerskab med Rubow Arkitekter og Aleris Omsorg, som har knap 20 års erfaring med drift af plejecentre i Danmark og skal drive det kommende friplejehjem i Holte.

De 72 boliger bliver hver på knap 75 kvm med små åbne haver omkring, fremgår det.

NREP køber københavnsk madmarked og gør det til hotel

Heimstaden køber otte ejendomme for 1,1 mia. kr.

NREP indgår lejeaftale om 15.900 kvm i Høje Taastrup frem til 2033 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier