NREP indgår lejeaftale om 15.900 kvm i Høje Taastrup frem til 2033

NREP-datterselskabet Logicenters opgraderer lagerejendom lidt vest for København og forlænger samarbejdet med nuværende lejer i yderligere 15 år.
En del af den 15.929 kvm store lagerhal i Høje Taastrup får blandt andet nyt varme- og køleanlæg, så det er muligt at håndtere farmaceutiske varer. | Foto: PR.
En del af den 15.929 kvm store lagerhal i Høje Taastrup får blandt andet nyt varme- og køleanlæg, så det er muligt at håndtere farmaceutiske varer. | Foto: PR.

Logicenters, en logistikfond, der er ejet af den nordiske kapitalforvalter NREP, har sammen med Freja Transport & Logistics underskrevet en ny lejeaftale, der betyder, at transport- og logistikvirksomheden bliver i lagerejendommen indtil 2033.

Samtidig vil en del af lagerhallen på knap 16.000 kvm i Høje Taastrup blive opgraderet til at håndtere farmaceutiske varer, oplyser Logicenters i en pressemeddelelse.

Ejendommen ligger på Litauen Allé 6 i erhvervsområdet Høje-Taastrup Transportcenter lidt vest for København, og Freja Transport & Logistics har haft lager i bygningen siden 2004. Med den nye aftale vil Freja blive i yderligere 15 år.

"Freja er en af Logicenters nøglekunder, hvorfor vi er ekstremt stolte over, at samarbejdet nu forlænges. Vi stræber efter at være en strategisk partner for vores lejere og forstår vigtigheden i at tilbyde fleksible og moderne ejendomme, hvorfor vi nu også opgraderer ejendommen, som Freja benytter," siger Mikael Sahlin Olesen, asset manager hos Logicenters, i meddelelsen.

Logicenters er efter eget udsagn den førende udbyder af moderne lager- og logistikbygninger i Norden med over 1,6 mio. kvm lager.

Potter og pander skal fylde tidligere cigaretlager på 12.500 kvm

Ishøj får ny logistikejendom på 13.400 kvm 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også