Familievirksomhed vil udvide forstad til Herning med boliger

Gullestrup nord for Herning skal udvides mod øst med et nyt boligkvarter, som forventes at stå klar i sommeren 2019. Midtjysk familie står bag planerne.
Foto: Herning Kommune
Foto: Herning Kommune
AF JULIE THOMSEN

Familieejede Birch Ejendomme fra Silkeborg har købt et areal i Gullestrup nord for Herning, hvor der skal opføres otte boligblokke i to etager med plads til 64 lejelejligheder, skriver Herning Folkeblad.

Lejlighederne bliver på mellem 95 og 125 kvm med mulighed for egen parkeringsplads og have. Arealet ligger tæt på det kommende storsygehus og grænser op til et område ejet af Sydbank, som ikke aktuelt har byggeplaner, fremgår det.

Line Krogh Pedersen, udviklingschef hos Birch Ejendomme, siger til Herning Folkeblad, at virksomheden glæder sig til at øge sin tilstedeværelse mod vest, da man i forvejen er til stede med udlejningsejendomme i Silkeborg, Vejle, Horsens, Randers og Aarhus.

Byggeriet er planlagt med start til efteråret, så de nye boliger kan stå klar næste sommer. Birch Ejendomme er selv bygherre på projektet og benytter sig af en fast gruppe underentreprenører. Projektsummen fremgår ikke.

Grønt lys til tårne med 36 lejligheder i Herning

Projektudbyder sender lejligheder for 45 mio. kr. i private hænder 

KPC vinder opgave for staten på hjemmebane

PFA køber boliger i Herning for over 200 mio. kr. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også