EjendomsWatch

Investor køber grund til 150 boliger midt i Viborg

Lokal investor føjer boligområde til Viborg Baneby med lejeboliger i op til seks etager.

Foto: PR-visualisering af Viborg Baneby

En grund på 14.000 kvm på Absalonsvej i Viborg skal omdannes til boligbyggeri med 150 lejeboliger på mellem 75 og 130 kvm, skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Det er firmaet Birch Ejendomme fra Fårvang, der har købt grunden, som i dag huser en scooter- og cykelforretning, fremgår det.

"Vi synes selv, vi har fået tegnet et rigtigt spændende byggeri, som vil passe rigtig godt ind i banebyen, så vi ser da frem til at få det hele på plads og komme i gang," siger René Birch, ejer af Birch Ejendomme, til avisen.

Byggeriet, som Årstiderne Arkitekter har tegnet, kommer til at minde lidt om en skibakke og bliver op til seks etager højt, fremgår det.

PFA løfter mål for boligsatsning med et milliardbeløb

Jysk ægtepar sætter gods til salg for 185 mio. kr.

Ny bydel skyder op på Holstebros slagtergrund

Boligselskab åbner ballet i ny Viborg-bydel 

Mere fra EjendomsWatch

Fond misser millionsalg og udlejer til tidligere formand

FINGRENE I FONDSMIDLER: Helt usædvanligt valgte erhvervsdrivende fond hverken at sælge eller modernisere en bolig på Frederiksberg i forbindelse med et lejerskifte. I stedet udlejede man sidste år lejligheden til fondens tidligere formand, der nu vil have fonden til at finansiere forbedringer, han selv har lavet. LLO undrer sig.

Briefing uge 21: Skærende kontraster i et anspændt marked

Der er ikke nødvendigvis langt fra milliardsucces til ditto fiasko i et ejendomslandskab, som de fleste aktører kan blive enige om, er ramt af store udfordringer. Det er blot nogle af de ting, vi ser nærmere på i vores faste overflyvning over ugens største begivenheder i branchen.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier