EjendomsWatch

Investor køber grund til 150 boliger midt i Viborg

Lokal investor føjer boligområde til Viborg Baneby med lejeboliger i op til seks etager.

Foto: PR-visualisering af Viborg Baneby

En grund på 14.000 kvm på Absalonsvej i Viborg skal omdannes til boligbyggeri med 150 lejeboliger på mellem 75 og 130 kvm, skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Det er firmaet Birch Ejendomme fra Fårvang, der har købt grunden, som i dag huser en scooter- og cykelforretning, fremgår det.

"Vi synes selv, vi har fået tegnet et rigtigt spændende byggeri, som vil passe rigtig godt ind i banebyen, så vi ser da frem til at få det hele på plads og komme i gang," siger René Birch, ejer af Birch Ejendomme, til avisen.

Byggeriet, som Årstiderne Arkitekter har tegnet, kommer til at minde lidt om en skibakke og bliver op til seks etager højt, fremgår det.

PFA løfter mål for boligsatsning med et milliardbeløb

Jysk ægtepar sætter gods til salg for 185 mio. kr.

Ny bydel skyder op på Holstebros slagtergrund

Boligselskab åbner ballet i ny Viborg-bydel 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier