EjendomsWatch

Lego-familie og entreprenør bygger flere lejligheder på havneø i Vejle

Kirk Kapital og entreprenørvirksomheden NRE Denmark udvider deres samarbejde på havneø. De vil bygge lejligheder i to boligtårne med et samlet etageareal på 4515 kvm.

Visualisering af Havneøen i Vejle, hvor Kirk Kapital sammen med byggeselskabet NRE Denmark er ved at opføre lejligheder. Foto: PR

Lego-familiens investeringsselskab Kirk Kapital og byggeselskabet NRE Denmark vil bygge yderligere 48 lejligheder på Havneøen i Vejle, skriver parterne i en pressemeddelelse.

Bygherre for projektet bliver et joint venture-selskab med deltagelse af de to parter. NRE Denmark vil udfylde rollen som totalentreprenør, som det også var tilfældet på første etape af byggeriet, lyder det.

De 48 ejerlejligheder skal opføres i to boligtårne med et samlet etageareal på 4515 kvm. Det vil bringe bebyggelsens samlede areal nå op på ca. 15.000 kvm.

De to tårne opføres i henholdsvis fire og syv etager. Lejlighederne i anden etape bliver mindre end lejlighederne i første etape.

"Havneøen er et utroligt spændende projekt, og vi ser det som et projekt, der vil være med til at sætte målestokken for fremtidens udvikling af bynære havnearealer," udtaler Jacob Eiskjær Olesen, adm. direktør i NRE Denmark.

Anden etape af projektet forventes at stå færdig til sommeren 2020.

Byggeriet er tegnet af arkitektfirmaet Arkitema Architects.

Kontor-containere skyder op midt i Vejle

Tomme etager i Vejle-butikscenter bygges om til boliger

Lego-familie køber partner ud af boligprojekt i Vejle

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier