EjendomsWatch

Borgmester vil bygge 600 boliger ud til motorvejen

I Vallensbæk skal gammelt industriområde langs Køge Bugt Motorvejen forvandles til højhuse med boliger, mener kommunens borgmester. Vi tager højde for støjsikringen, siger han. Vanvittigt, mener DF-medlem af kommunalbestyrelse.

Foto: Ritzau Scanpix/Casper Dalhoff.

Højhuse i op til 18 etager skal være en mulighed langs Køge Bugt Motorvejen i Vallensbæk, hvis det står til byens borgmester Henrik Rasmussen (K), hvis parti sidder på ni ud af kommunalbestyrelsens 15 pladser.

Ifølge TV 2 Lorry er det et forslag til en ny lokalplan for området, der rummer mulighederne for at bygge i højden på området. Det fremgår ikke, om et konkret boligprojekt er på vej.

Mens kommunalbestyrelses- og folketingsmedlem Kenneth Kristensen Berth (DF) kalder projektet vanvittigt på grund af udsigten til støj for de kommende beboere, holder borgmesteren fast:

"Med en ny bygningsteknologi kan man faktisk lave en bygningsmasse ud mod motorvejen, sådan at man skærmer for de bygninger, som ligger på den anden side. Og på den måde skaber man faktisk nogle grønne stillezoner," siger Henrik Rasmussen i følge TV 2 Lorry.

Potter og pander skal fylde tidligere cigaretlager på 12.500 kvm

Bonava og PFA bygger boliger i Køge

Erhvervsgrunde på 52.000 kvm sættes til salg i Hovedstadsområdet

NCC bygger 10.500 kvm ekstra ved København 

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier