EjendomsWatch

Nordsjællandsk konkursbyggeri finder ny ejer efter tre måneders søgen

Byggeriet af 34 boliger i Ålsgårde ved Helsingør kan nu nå i mål. En ejendomsudvikler fra Vordingborg overtager det konkursramte boligprojekt.

Illustration af de planlagte lejligheder og rækkehuse på Teglværksbakken i Ålsgårde ved Helsingør. | Foto: Bpositive 3D

Det konkursramte selskab Teglværksbakken, som de tre ejendomsudviklere Casper Bøllund Rømer Rasmussen, Anders Carsten Hansen og Jacob Rasmus Christensen står bag, kan nu se en ny investor videreføre deres plan om at opføre 34 boliger på Teglværksbakken i Ålsgårde i Nordsjælland.

Siden selskabet gik konkurs i juni, har konkursboet ledt efter en anden udvikler, som ville overtage byggeriet, og det er nu lykkedes, oplyser Henrik Sjørslev fra advokatfirmaet DLA Piper, der er kurator på konkursboet, i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier