EjendomsWatch

Konkursramt udvikler kaster sig over etagebyggerier

Hovedaktør bag nyt Hillerød-projekt i flere etager er over den seneste måned gået konkurs i to selskaber. Det vækker bekymring i lokalområdet.

Illustration af de planlagte lejligheder og rækkehuse på Teglværksbakken i Helsingør. | Foto: Bpositive 3D

Ejendomsudvikler Casper B. R. Rasmussen er gået konkurs med to selskaber og er kommet i clinch over byggehøjden på et tredje projekt med sit firma Friras ApS på Slangerupgade 47-51 i Hillerød.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Det er en lokal boligforeningsformand, som problematiserer Casper B. R. Rasmussens baggrund. Men ejendomsudvikler Rasmussen forsikrer avisen om, at det er en forfejlet sammenblanding. Han har nemlig to dele i sine forretninger. En del med udvikling og ejendomsbesiddelse og en del, der står for byggeriet.

"Jeg synes, sammenblandingen er meget søgt. Hvis du ser på selskaberne i udviklingsdelen, så har de det godt. Hvis du ser den anden del, er det ikke gået som forventet, jeg planlægger selvfølgelig ikke at gå konkurs," siger Casper B. R. Rasmussen til Frederiksborg Amts Avis.

De førnævnte konkurser er i selskabet Teglværksbakken, som Casper B. R. Rasmussen er medejer af, og som senest skulle udvikle en ejendom med 28 lejemål. Her skyldes problemerne udfordringer med bankens finansiering, forklarer ejendomsudvikleren. Derudover drejer det sig om Plancon, der står for at bygge projekter. I denne sag er der, ifølge Casper B. R. Rasmussen, tale om problemer med en voldgiftssag og en leverandør.

Berygtet ejendomsspekulant er tilbage i markedet 

Genfødte Victoria Properties køber første danske ejendomme 

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Lokal udviklers køb af Svendborg-ejendom optræder på dagens liste. Oversigten over de i alt to handler bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier