EjendomsWatch

Hotel på 12 etager på vej i Viborg

Det nye hotel får 150 værelser og skal efter planen stå klar i sommeren 2020.

Her ses en PR-visualisering af det nye 12 etager store hotel i Viborg, der efter planen slår dørene op i sommeren 2020. | Foto: PR-visualisering. Bach Gruppen.

Viborg får et nyt hotel på 12 etager, som skal rumme 150 værelser.

Ejendomsudvikleren Bach Gruppen, som står bag projektet og har hovedsæde i domkirkebyen, har offentliggjort, at det bliver Familien Bühlmann, der skal drive det nye hotel i den midtjyske by.

Parterne har netop underskrevet den aftale, som sikrer Viborg byens nye hotel, meddeler den jyske ejendomsudvikler på sin hjemmeside.

Det nye hotel, som kommer til at ligge i området ved Viborg Stadion og Tinghallen, skal efter planen stå klar i sommeren 2020 - og gerne før, fremgår det.

Familien Bühlmann har base i Aalborg og driver i forvejen flere andre hoteller, men ser frem til at komme til Viborg.

"Det største, vi har i dag, er i Scheelsminde, og det har 100 værelser, men vi tror meget på Viborg, som er inde i en helt vildt spændende udvikling. Den udvikling hører der et hotel til, og vi mener helt sikkert, at vi kan løfte den opgave," udtaler Anemette Bühlmann.

Hotelbyggeriet er en del af en større ombygning og renovering af bygninger i området, og formålet er at skabe et moderne kultur-, sports- og konferencecenter i byen, der kan tiltrække og afvikle store events og tilbyde oplevelser inden for musik, sport, kultur og netværk, lyder det.

Aftalen vækker derfor begejstring hos adm. direktør for Tinghallen Kongres- og Musikhus, Claus Donslund. Han hilser planerne om sammenbygning med Tinghallen velkommen, da det er i tråd med egne investeringer omkring Tinghallen.

Viborg får nyt sports- og eventcenter til 62 mio. kr. 

Stor succes med seniorboliger – de er tidligst klar i 2020, men revet væk

Admiral Capital køber op i Viborg – og sælger med det samme

Investor køber grund til 150 boliger midt i Viborg

 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier