EjendomsWatch

Salget af projektlejligheder er halveret i København

Der er nu langt mellem køberne af projektlejligheder i København. Boligerne bliver sendt til udlejning for at undgå prisfald, vurderer økonom.

Ejendomsmægler Lone Bøegh Henriksen fra Home peger på nye låneregler som en væsentlig forklaring på opbremsningen på markedet for projektsalg. | Foto: Ida Munch

Der er sket en voldsom opbremsning i salget af nye projektlejligheder, og det kan være et varsel om nye tider på hele markedet for ejerlejligheder i de større byer.

I København er salget af projektlejligheder dykket med 49 pct. i årets første kvartal, mens der i resten af landet er tale om et fald på 32 pct. i forhold til samme periode sidste år. Det viser tal fra Boligsiden, som ejendomsmæglerkæden Home har analyseret.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier