EjendomsWatch

Investeringsfond vil opføre ny erhvervsbydel på 130.000 kvm ved Bella Center

Solstra Development har afsat milliarder til at udvikle et nyt erhvervsområde med titlen Bella Business på Amager i København.

Bella Business bliver navnet på det nye erhvervsareal, som investeringsfonden Solstra Development, der blandt andet ejer Bella Center og står for driften af hotellet Bella Sky, har planer om at opføre i Ørestad i København. Investeringsfonden håber, at der kommer til at blive tale om en helt ny bydel i Ørestad og oplyser samtidig, at de ikke udelukker at bygge spekulativt - med andre ord, starte byggeprojekterne inden lejerne er fundet, skriver Børsen.

Planen er at bruge otte mia. kr. på hele området omkring Bella Centeret, hvoraf de godt 3,2 mia. kr. skal bruges på det nye erhversområde. Solstra Development planlægger primært at leje lokalerne ud i området, og Newsec Advisory er hyret til at udleje de kontorer, der bliver opført.

"Vi er naturligvis åbne over for salg af kontorejendommene, hvis der er virksomheder, der ønsker at eje deres ejendomme selv. Men som udgangspunkt er det udlejning, vi fokuserer på. Vi regner med, at salgsværdien ligger på en kvadratmeterpris på mellem 30.000 og 35.000 kr. pr. kvm," siger Søren Raae Teisen, som er udviklingsdirektør i Solstra Development til Børsen.

Erhvervsområdet skal ligge i forlængelse af de boligbebyggelser, der er opført på den anden side af Bella Center, skriver avisen. Området skal primært huse erhverv, men investeringsfonden siger, at det også er vigtigt, at der er liv i området i form af beboelse.

Solstra i dialog med nye lejere til Copenhagen Towers

Solstra efter milliardsalg: "Bella Sky har været en fin forretning"

Bella Center-ejer vil investere over 7 mia. kr. 

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Lokal udviklers køb af Svendborg-ejendom optræder på dagens liste. Oversigten over de i alt to handler bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier