EjendomsWatch

Solstra i dialog med nye lejere til Copenhagen Towers

Selvom det ikke lykkedes Danmark at få EU's lægemiddelagentur, EMA, til København, tror kapitalfonden, der ejer bygningen, at der snart rykker nye lejere ind i de karakteristiske kontortårne i Ørestad. Det siger ledende partner til EjendomsWatch og bekræfter samtidig, at konsulenthus har vist interesse for bygningen.

Foto: PR

Danmark trak som bekendt nitten, da det mandag stod klart, at EU's lægemiddelagentur, EMA, ikke rykker fra London og ind i den 43.000 kvm store kontorejendom Copenhagen Towers i Ørestad, men i stedet til Amsterdam.

Men selvom en vigtig, potentiel lejer er gledet ejeren af ejendommen, kapitalfonden Solstra, af hænde, så er ledende partner Johan Lorentzen optimist i forhold til at tiltrække andre lejere til bygningen, som med sin beliggenhed få minutter fra Københavns Lufthavn i Kastrup appellerer til virksomheder, der arbejder internationalt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier