EjendomsWatch

Bonava slås med miljøsag ved grundsalg i Nordsjælland

11 ud af 38 nye boliger på Flyvestation Værløses tidligere område er solgt efter over et års salgsarbejde. Længere tids debat om ansvaret for miljøforurening på området spiller ifølge lokale aktører ind. Det afviser Bonava.

Foto: PR-illustration

Boligudvikleren Bonava har efter mere end et års salgsarbejde solgt 11 ud af 38 nye boliger i området Filmhusene på den tidligere flyvestation i Værløse, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Selv er salgschefen tilfreds, men det lokale miljøråd er ikke i tvivl om, at det har kølnet interessen, at Furesø Kommune og statens ejendomsselskab Freja vil overlade det til områdets grundejerforening at tage hånd om forurening på stedet, fremgår det.

"Det er logisk, at den store fokus på miljøudgifterne vil have en indflydelse på salget af boliger på flyvestationen," siger Ingvard Frier, formand for miljørådet, til avisen.

Den lokale flyvestationsentusiast Finn René Jørgensen undrer sig over, at det for et år siden forlød, at samtlige 38 boliger i Filmhusene var reserveret. Han mener derfor, at det enten var et salgstrick eller at mindst 20 potentielle købere har trukket sig fra en handel.

Bonava erklærer sig overordnet tilfreds med salget af Filmhusene. Da området er et helt nyt nabolag, er potentielle boligkøbere ofte lidt afventende, siger salgschef Hans Jørn Abrahamsen til avisen.

Flyvende start for nyt bykvarter i Nordsjælland

166 boliger på vej på gammel flyvestation

Bonava sætter 100 boliger til salg på gammel flyvestation

Forsiden lige nu

Egenrådig fond frasælger 221-årig ejendom i København

Erhvervsdrivende fond, der ikke efterlever god fondsledelse, sælger historisk ejendom i Fredericiagade i hjertet af København. Køber er en privat investor med bistand fra projektudbyderen Crescendo. Mægler på handlen uddyber over for EjendomsWatch de videre planer med ejendommen. Fondsformand er fåmælt. (Opdateret.)

Intelligente bygninger giver bedre bundlinje

It-teknologi har holdt sit indtog overalt, også i erhvervsejendomme, der nu bliver intelligente. Det vil fremover blive et konkurrenceparameter for virksomhedernes indtjening, lyder det. ISS er i fuld gang.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier