EjendomsWatch

Analytiker: Hotelboom kan give bagslag

Der er masser af nye hoteller på vej, og det kan føre til overkapacitet og lavere priser. En brancheanalytiker er bekymret, mens branchen vurderer, at flere værelser er nødvendige.

Katia Østergaard, adm. direktør i Horesta. | Foto: PR

Aldrig er der blevet planlagt så mange nye hoteller på så kort tid i Danmark. Der er masser af nye projekter i gang, og på få år vil antallet af værelser stige markant.

Investorer skyder milliarder af kroner ind i branchen, og op mod 10.000 ekstra værelser er på vej herhjemme. Det kan risikere at ramme branchen som en boomerang. Hvis kapaciteten stiger mere end efterspørgslen, vil prisen på en overnatning falde. Det vil gå ud over indtjeningen, som i de seneste år har været rekordhøj.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier