EjendomsWatch

Zleep Hotels skal drive endnu et hotel

Den nye danske hoteloperatør, der netop er blevet etableret som et søsterselskab til Zleep Hotels, udvider sin portefølje med endnu et hotel, som især fodboldentusiaster kender.

Hotel Marina | Foto: Presse

Efter flere måneders uvished kan personalet på og ejeren af Hotel Marina i Vedbæk ånde lettet op. Driften af det 126-værelses store konferencehotel ved Øresundskysten overdrages til hoteloperatøren Core Hospitality ved årsskiftet, fremgår det af en pressemeddelelse.

Core Hospitality, der for nylig blev etableret, er et søsterselskab til hotelkæden Zleep Hotels og uafhængigt af dette varemærke skal drives alt fra hostels til full service-hoteller under flere forskellige koncepter. Hoteloperatøren har udover Hotel Marina for nylig også fået bekræftet en operatøraftale med Moxy Copenhagen, der er under opførelse i Sydhavnen i København.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier