EjendomsWatch

Zleep Hotels skal drive endnu et hotel

Den nye danske hoteloperatør, der netop er blevet etableret som et søsterselskab til Zleep Hotels, udvider sin portefølje med endnu et hotel, som især fodboldentusiaster kender.

Hotel Marina | Foto: Presse

Efter flere måneders uvished kan personalet på og ejeren af Hotel Marina i Vedbæk ånde lettet op. Driften af det 126-værelses store konferencehotel ved Øresundskysten overdrages til hoteloperatøren Core Hospitality ved årsskiftet, fremgår det af en pressemeddelelse.

Core Hospitality, der for nylig blev etableret, er et søsterselskab til hotelkæden Zleep Hotels og uafhængigt af dette varemærke skal drives alt fra hostels til full service-hoteller under flere forskellige koncepter. Hoteloperatøren har udover Hotel Marina for nylig også fået bekræftet en operatøraftale med Moxy Copenhagen, der er under opførelse i Sydhavnen i København.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 2: Over grænsen

Udenlandske investormilliarder tilflyder i højere grad end nogensinde før det danske ejendomsmarked, hvilket skaber grobund og et lukrativt marked for lokale aktører, der ønsker at give en hjælpende hånd.

Arkitektchef fratræder "efter gensidig aftale"

Erik Arkitekter i Viborg har ved årsskiftet sagt farvel til sin adm. direktør, der også har været partner. Forretningsudvikling kræver et blik for nuancerne hos hver kunde, uddyber virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier