EjendomsWatch

Lego-familie investerer i hotel til 200 mio. kr.

Nyt hotel med 142 værelser nær Legoland i Billund skal stå klar i 2019.

Foto: PR-visualisering

Et nyt Lego-tematiseret slotshotel til 200 mio. kr. slår dørene op i 2019, oplyser Legoland, der er ejet af britiske Merlin Entertainment Group og Lego-familien Kirk Kristiansen.

Med inspiration fra legetøjsudgaven af et Lego-slot og udsmykket med over 900 modeller, tager det nye hotel ferieoplevelsen i Legoland til et helt nyt niveau, lyder det.

"Med det nye hotel kommer vi til at overgå alt, hvad vi tidligere har skabt i Legoland. Når børnene kører herfra, vil de ikke være i tvivl om, at de har boet på et ægte slot, fyldt til randen med eventyrstemning og Lego-magi," siger Christian Woller, direktør i Legoland, i en pressemeddelese.

Det nye hotel skal opfylde en stigende efterspørgsel på overnatning i forbindelse med et besøg i Legoland, og der er tale om parkens største investering til dato.

De 142 værelser er fordelt på to bygninger med to etager og rummer 710 sengepladser og en restaurantkapacitet på 300 personer.

Lego-pengetanks samarbejde med boligforening får grønt lys

Nyt outlet-center i Billund nærmer sig et projekt i milliardklassen 

Nyt Lego-oplevelseshus åbner i Billund til september

Lego-pengetank fortsætter sin vækst i ejendomme

Mere fra EjendomsWatch

Hans lån væltede Roskilde Bank

Et kæmpetab på udlån til ejendomsmatadoren Kenneth Schwartz Thomsen var en af hovedårsagerne til, at Roskilde Bank gik konkurs. Banken selv var dog aktivt medvirkende til at forstørre problemerne, fortæller den fallerede ejendomsinvestor, der for første gang giver sit syn på, hvad der skete op til krakket.

Roskilde Bank-boss dømt til at betale 231 millioner

Højesteret har med dom sat endeligt punktum i et langstrakt sagsforløb om erstatningsansvaret for krakket i Roskilde Bank tilbage i 2008. Bankens tidligere direktør, Niels Valentin Hansen, er dømt til at betale erstatning, mens bestyrelsesmedlemmer frifindes.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier