EjendomsWatch

Lego-familie investerer i hotel til 200 mio. kr.

Nyt hotel med 142 værelser nær Legoland i Billund skal stå klar i 2019.

Et nyt Lego-tematiseret slotshotel til 200 mio. kr. slår dørene op i 2019, oplyser Legoland, der er ejet af britiske Merlin Entertainment Group og Lego-familien Kirk Kristiansen.

Med inspiration fra legetøjsudgaven af et Lego-slot og udsmykket med over 900 modeller, tager det nye hotel ferieoplevelsen i Legoland til et helt nyt niveau, lyder det.

"Med det nye hotel kommer vi til at overgå alt, hvad vi tidligere har skabt i Legoland. Når børnene kører herfra, vil de ikke være i tvivl om, at de har boet på et ægte slot, fyldt til randen med eventyrstemning og Lego-magi," siger Christian Woller, direktør i Legoland, i en pressemeddelese.

Det nye hotel skal opfylde en stigende efterspørgsel på overnatning i forbindelse med et besøg i Legoland, og der er tale om parkens største investering til dato.

De 142 værelser er fordelt på to bygninger med to etager og rummer 710 sengepladser og en restaurantkapacitet på 300 personer.

Lego-pengetanks samarbejde med boligforening får grønt lys

Nyt outlet-center i Billund nærmer sig et projekt i milliardklassen

Nyt Lego-oplevelseshus åbner i Billund til september

Lego-pengetank fortsætter sin vækst i ejendomme

Forsiden lige nu

KPMG-topchef køber investeringsejendom til rekordpris og gør lejere nervøse

Den øverste chef i revisionsselskabet KPMG i Danmark er ved siden af sit job også ejendomsinvestor. Med en ny tocifret millioninvestering i en nødlidende ejendom i København frygter lejerne at blive kastebold mellem kortsigtede spekulanter. KPMG-direktør lover dog over for EjendomsWatch at overholde gældende lovgivning.

Et flertal af danskere går ind for blandede byområder

Hverken høje eller lave indkomstgrupper skal klumpe sig sammen, lyder det fra statsministeren – og også fra en overvægt af danskere, viser en rundspørge. Resultatet glæder den almene boligsektor, der har gode erfaringer med blandet byggeri, og som også flere og flere private udviklere går i partnerskab med.

Gangsted-Rasmussen henter ny ejendomspartner

Familievirksomheden Gangsted-Rasmussen har hentet en ny ejendomspartner hos konkurrent. Rekrutteringen kommer efter, at Christian Gangsted-Rasmussen sidste år valgte at sige farvel til en række tidligere partnere og videreføre virksomheden i nye rammer.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier