EjendomsWatch

Global ejendomsinvestor får ny chef for Europa

Australske Cromwell Property Group, der også er aktiv i Norden, sætter ny mand i front for de europæiske aktiviteter.

Foto: PR

Det globale investeringsselskab Cromwell Property Group, der i Europa forvalter ejendomsaktiver for hvad der svarer til ca. 24 mia. kr., har ansat Mark McLaughlin som adm. direktør for koncernens europæiske aktiviteter, meddeler selskabet.

Han overtager posten fra David Kirkby, der er indtrådt i koncernens europæiske ledelsesgruppe med ansvar for at udvikle og vedligeholde kunderelationer, fremgår det.

"Disse udnævnelser understreger vores overordnede mål om at udvikle vores europæiske aktiviteter til en markedsledende platform for investeringsforvaltning. Det europæiske ejendomsmarkeds dybde og mangfoldighed gør det til en særdeles attraktiv forretningsmulighed for oversøisk kapital, der søger afkast på ejendomsinvesteringer," siger Paul Weightman, adm. direktør i Cromwell Property Group, i meddelelsen.

Mark McLaughlin har tidligere været leder af koncernens europæiske ejendomsdivision Property Europe og chef for aktiviteterne i Benelux-landene.

"Koncernens styrke bygger på den kvalitet og erfaring, som kendetegner vores lokale ejendoms- og fondsforvaltningsteams. Det bliver stadigt vigtigere at kunne tilbyde investorerne en global løsning på deres ejendomsinvesteringer, idet en stadigt stigende del af investorernes porteføljer fortsat anbringes i fast ejendom," siger Mark McLaughlin i meddelelsen.

Australsk ejendomsinvestor ser positiv udvikling i Danmark

Slut med Valad hos børsnoteret investeringsfond 

Mere fra EjendomsWatch

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier