EjendomsWatch

Australsk ejendomsinvestor ser positiv udvikling i Danmark

Den australske ejendomsinvestor Cromwell ser fortsat en positiv udvikling i Danmark, hvor man lige har fundet lejere til 13.000 kvm ejendomme.

Thomas Beck, nordisk direktør i Cromwell. | Foto: PR

Cromwell Property Group har udlejet 13.000 kvm bredt fordelt i Danmark, skriver selskabet i en pressemeddelelse. I samme ombæring ser nordisk direktør gode toner for det danske marked.

Australsk ejendomsinvestor øger appetitten på Norden 

"Det danske marked er inde i en positiv udvikling med lavere tomgang og en bedre balance mellem udbud og efterspørgsel. Når det er sagt, så er markedet stadig præget af konkurrence, og jeg er derfor tilfreds med, at vi følger op på et stærkt 2016 med nogle markante udlejninger i begyndelsen af det nye år," lyder det fra Thomas Beck i pressemeddelelsen.

Den europæiske del af Cromwell forvalter 3,3 mia. euro (godt 14,5 mia. kr.) fordelt på 13 lande med 190 medarbejdere. I ejendomsporteføljen findes cirka 270 ejendomme med i alt 2900 lejere, fremgår det.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier