EjendomsWatch

Australsk ejendomsinvestor ser positiv udvikling i Danmark

Den australske ejendomsinvestor Cromwell ser fortsat en positiv udvikling i Danmark, hvor man lige har fundet lejere til 13.000 kvm ejendomme.

Thomas Beck, nordisk direktør i Cromwell. | Foto: PR

Cromwell Property Group har udlejet 13.000 kvm bredt fordelt i Danmark, skriver selskabet i en pressemeddelelse. I samme ombæring ser nordisk direktør gode toner for det danske marked.

Australsk ejendomsinvestor øger appetitten på Norden 

"Det danske marked er inde i en positiv udvikling med lavere tomgang og en bedre balance mellem udbud og efterspørgsel. Når det er sagt, så er markedet stadig præget af konkurrence, og jeg er derfor tilfreds med, at vi følger op på et stærkt 2016 med nogle markante udlejninger i begyndelsen af det nye år," lyder det fra Thomas Beck i pressemeddelelsen.

Den europæiske del af Cromwell forvalter 3,3 mia. euro (godt 14,5 mia. kr.) fordelt på 13 lande med 190 medarbejdere. I ejendomsporteføljen findes cirka 270 ejendomme med i alt 2900 lejere, fremgår det.

Mere fra EjendomsWatch

Milliard-pipeline giver optimisme hos Hoffmann: "Mange nye spændende kunder"

Ifølge topchefen hos den danske entreprenørvirksomhed Hoffmann er skyerne fra første kvartal ved at lette, selvom markedskonjunkturerne forsat kan være lunefulde. I pipelinen er der projekter for op imod 2 mia. kr., fortæller Torben Bjørk Nielsen, der mener, at indtjeningen generelt bør være højere i en branche med store risici.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier