EjendomsWatch

Fusk med byggesager koster embedsmand jobbet

Odense Kommune bortviser medarbejder, der sideløbende med sit job som byggesagsmedarbejder har taget sig betalt for at rådgive virksomheder i sager, han selv har stået for behandlingen af.

Foto: Ritzau Scanpix/Jonathan Bjerg Møller.

En sag om embedsmisbrug ryster Odense Kommune.

Kommunen har med øjeblikkelig virkning bortvist en medarbejder i By- og Kulturforvaltningen, oplyser Anne Velling, direktør i forvaltningen.

Ifølge TV 2/Fyn har medarbejderen taget sig betalt for at rådgive og vejlede virksomheder og private. Herefter han han selv i nogle af sagerne foretaget den efterfølgende sagsbehandling.

"Jeg er virkelig rystet. Det er meget alvorlig, og jeg sætter næsen i dette spor og får ryddet op hurtigst muligt," siger direktøren til TV 2/Fyn.

Ifølge direktøren er der foreløbig kendskab til omkring 25 sager, men der kan komme flere. Sagerne går tilbage til 2015, og en undersøgelse igangsættes nu af et eksternt advokatfirma, fremgår det.

Erhvervsejendomme midt i Odense bliver til boliger

Pensiondanmark opfører nyt bankhovedsæde i Odense

Topdanmark bygger Odense-boliger for 400 mio. kr. 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier