EjendomsWatch

NREP gafler kommerciel direktør til logistiksatsning

Udbyderen af ejendomsfonde ansætter tidligere topchef med 30 års erfaring fra logistikbranchen.

Foto: PR

Den nordiske udbyder af ejendomsfonde, NREP med hovedsæde i Virum, har ansat Matthias Kettelhoit som kommerciel chef for sin logistikplatform, Logicenters, meddeler NREP.

"Med ansættelsen af Matthias Kettelhoit og skabelsen af en endnu bedre forståelse for vores kunders behov, håber vi at kunne tilbyde en endnu bedre værdiskabelse fremover," siger Rickard S. Dahlberg, medstifter og investeringdirektør (CIO) i NREP, i meddelelsen.

Matthias Kettelhoit kommer fra en stilling som adm. direktør gennem ni år hos den nordiske logistikoperatør Aditro Logistics, som han ifølge meddelelsen har udviklet fra en lille virksomhed til en stor regional udbyder af tredjepartslogistikløsninger — altså hvor hele lager-, logistik- og distributionsopgaven håndteres eksternt frem for at en produktionsvirksomhed selv håndterer det.

Mere fra EjendomsWatch

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Udlejer sætter grænse for lejestigning: Nuværende niveau er "i overkanten"

Lejere hos AKF-koncernen vil det kommende år ikke opleve, at den ellers indeksregulerede husleje stiger mere end 4 pct. ”Det er vigtigt for os, at vi ikke bidrager til en usund økonomi hos vores boliglejere,” forklarer topchef Ino Dimits, der ikke mener, at et lovindgreb fra regeringens side er vejen frem. (Opdateret)

Analyse: Tryghed for lejerne bliver atter valgtema

Ved at appellere målrettet til landets lejere vandt den siddende S-ledede regering folketingsvalget i 1998 med ét enkelt mandats flertal. Nu tyder det på, at en Mette Frederiksen i modvind vil forsøge at gentage manøvren.

Aarhus-kollegie nedlægger over 600 værelser

En gæld på 60 millioner til staten. Lejetab for flere millioner. Nu vil man problemerne til livs, lyder det fra bestyrelsen bag Skjoldhøjkollegiet i Aarhus. Frasalg indgår i planerne.

Huslejeloft møder blandede følelser: "Statsstyring" og "uhørt"

Reaktionen spænder fra utilfredshed til forståelse, når det gælder ejendomsselskabers syn på, at regeringen vil indføre et toårigt loft over lejestigninger. Dansk Industri kalder det ”gift for fremtidige danske investeringer” og mener, at indgrebet ikke hører til i et retssamfund. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier