EjendomsWatch

NREP gafler kommerciel direktør til logistiksatsning

Udbyderen af ejendomsfonde ansætter tidligere topchef med 30 års erfaring fra logistikbranchen.

Foto: PR

Den nordiske udbyder af ejendomsfonde, NREP med hovedsæde i Virum, har ansat Matthias Kettelhoit som kommerciel chef for sin logistikplatform, Logicenters, meddeler NREP.

"Med ansættelsen af Matthias Kettelhoit og skabelsen af en endnu bedre forståelse for vores kunders behov, håber vi at kunne tilbyde en endnu bedre værdiskabelse fremover," siger Rickard S. Dahlberg, medstifter og investeringdirektør (CIO) i NREP, i meddelelsen.

Matthias Kettelhoit kommer fra en stilling som adm. direktør gennem ni år hos den nordiske logistikoperatør Aditro Logistics, som han ifølge meddelelsen har udviklet fra en lille virksomhed til en stor regional udbyder af tredjepartslogistikløsninger — altså hvor hele lager-, logistik- og distributionsopgaven håndteres eksternt frem for at en produktionsvirksomhed selv håndterer det.

Mere fra EjendomsWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier