EjendomsWatch

NREP udvider med ny partner

Ejendomsforvalteren udvider sin partnerkreds med ansættelsen af tidligere direktør hos mediekoncernen Modern Times Group.

Foto: PR

Den nordiske forvalter af ejendomsfonde, NREP, har hyret Stefan Wallander, der træder ind som partner på kontoret i Stockholm, oplyser NREP i en pressemeddelelse.

Stefan Wallanders primære fokus skal være at accelerere investeringer på det svenske og nordiske marked, fremgår det videre.

"Vi er meget glade for at få Stefan Wallander som en del af vores team. Stefan kommer med en bred vifte af erfaringer med at drive store og komplekse transaktioner og vil kunne styrke vores eksekvering," siger Rickard S. Dahlberg, der er en af de stiftende partnere i NREP.

Wallander kommer tidligere fra en stilling som adm. direktør i Modern Times Group, der er et skandinavisk underholdningsfirma, hvor han de seneste fire år har siddet i stolen som ansvarlig for opkøb og fusioner samt forretningsudvikling.

Forud for sin tid i underholdningsindustrien har Stefan Wallander i 12 år beskæftiget sig med international bankinvestering, og han har i den forbindelse arbejdet for blandt andet storbanken Credit Suisse.

NREP, der har omkring 80 ansatte, forvalter ejendomsfonde og har siden 2005 rejst over 3 mia. euro (ca. 22 mia. kr.) fra både institutionelle investorer som velhavere.

Ejendomsforvalteren har kontorer i Sverige, Norge og Finland, mens det juridiske hovedsæde er registeret i Virum.

NREP udbygger retailfond med butikscenter i Aarhus

NREP's portefølje runder 25 milliarder 

Nordens højeste boligbygning skal opføres med NREP som medejer

NREP sælger shoppingcenter i Herlev efter kun to år

Mere fra EjendomsWatch

ATP-rekordsalg blev igangsat allerede for et år siden

Et fremadstormende ejendomsmarked var den primære årsag til, at ATP for godt et år siden satte gang i salgsprocessen vedrørerende pensionsinvestorens milliardaktiv North Galaxy i Bruxelles, som ellers var købt som en langsigtet investering så sent som i 2014.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Husbyggeren Hybel optræder sammen med Coop på dagens liste med 12 handler. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier