EjendomsWatch

NREP-partner: Studieboliger er et værn mod dårligere tider

Studieboliger er et af fokusområderne i NREP's nye ejendomsfond på 12,6 mia. kr. De skal afbøde et eventuelt fald i ejendomsmarkedet, siger NREP-partner til EjendomsWatch.

Foto: Ritzau Scanpix/Lars Hansen

Samtidig med at investorerne flokkes om NREP's nye ejendomsfond, NFS2, introducerer NREP et nyt investeringsområde — studieboliger. Dermed er den nordiske udbyder af ejendomsfonde bedre rustet til at tage imod de slag, som en vending i markedet kan give. Det siger Gustaf Lilliehöök, partner i NREP, til EjendomsWatch:

"Vi ser det i dag som om, at vi bestemt ikke er på bunden af konjunkturen, så man er nødt til at investere med det for øje, at markedet og renten ikke vil holde samme niveau som i dag."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier