EjendomsWatch

Københavns Kommune mister sin planchef

Ingvar Sejr Hansen, der har været på Københavns Rådhus gennem 10 år, skifter til Frederiksberg Kommune.

En af de højtplacerede embedsmænd i Københavns Kommune, planchef Ingvar Sejr Hansen, stopper. Fra 1. april skal han i stedet arbejde for Frederiksberg Kommune, oplyser han på Linkedin.

"Den 1. april starter jeg som vicedirektør for by- og miljøområdet i Frederiksberg Kommune. Jeg glæder mig vildt til at prøve kræfter med nye udfordringer, men kommer også til at savne de mange gode kollegaer og samarbejdspartnere," hedder det i hans opslag.

Ingvar Sejr Hansen har været planchef sinden 2010 med ansvar for den overordnede udvikling i København. Inden da var han gennem tre år konsulent i overborgmesterens sekretariat efter at have begyndt som fuldmægtig i Finansministeriet.

Ejendomsadministrator skifter ud i toppen

Odense får ny chef for byudvikling

 

Mere fra EjendomsWatch

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Klumme: Andelsboliger som vi kender dem ér fremtiden

Andelsboliger er hverken ejerboliger eller noget der minder om almene boliger, og det skal de heller ikke være i fremtiden, lyder det fra danske andelsboligforeningers talerør i denne klumme, der lægger afstand til påstande om at være spekulanter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier