EjendomsWatch

Københavns Kommune mister sin planchef

Ingvar Sejr Hansen, der har været på Københavns Rådhus gennem 10 år, skifter til Frederiksberg Kommune.

En af de højtplacerede embedsmænd i Københavns Kommune, planchef Ingvar Sejr Hansen, stopper. Fra 1. april skal han i stedet arbejde for Frederiksberg Kommune, oplyser han på Linkedin.

"Den 1. april starter jeg som vicedirektør for by- og miljøområdet i Frederiksberg Kommune. Jeg glæder mig vildt til at prøve kræfter med nye udfordringer, men kommer også til at savne de mange gode kollegaer og samarbejdspartnere," hedder det i hans opslag.

Ingvar Sejr Hansen har været planchef sinden 2010 med ansvar for den overordnede udvikling i København. Inden da var han gennem tre år konsulent i overborgmesterens sekretariat efter at have begyndt som fuldmægtig i Finansministeriet.

Ejendomsadministrator skifter ud i toppen

Odense får ny chef for byudvikling

 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier