EjendomsWatch

Sjælsø mister sin kassemester til Gefion

Den hastigt voksende projektudvikler Gefion opretter post som finansdirektør, der besættes af erfarne kræfter, der dog forbliver i Sjælsø indtil april.

Foto: PR

Projektudvikleren Gefion, der har en portefølje på over 2000 boliger i København i gang, har ansat Kim Breyen i en nyoprettet stilling som koncernfinansdirektør (CFO), oplyser selskabet.

"Med den kraftige vækst i aktiviteterne og en aktuel projektportefølje til en værdi på 2,5 mia. kr. får Kim Breyen en central opgave med at styre økonomien og likviditeten i hele koncernen," skriver Gefion.

Kim Breyen er statsautoriseret revisor og kommer fra en tilsvarende stilling i projektudvikleren Sjælsø Management, hvor han har været siden 2003, fremgår det. Han bliver dog i jobbet frem til april.

For nylig ansatte Gefion Marianne Sørensen, der har titel af økonomichef.

Gefion Group skal bygge højhus på 19 etager 

Gefion Group ansætter ny økonomichef

Gefion Group hyrer ny projektudviklingschef

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

149 mio. kr. lyder prisen på det luksushotel, som EjendomsWatch mandag omtalte, at erhvervsmanden Fritz Schur har solgt. Det viser dagens liste med 37 ejendomshandler, hvor også Danica, Dades, PFA, Jeudan, W.P Carey optræder. Listen bringes i samarbejde med Resights.

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier