EjendomsWatch

Sjælsø mister sin kassemester til Gefion

Den hastigt voksende projektudvikler Gefion opretter post som finansdirektør, der besættes af erfarne kræfter, der dog forbliver i Sjælsø indtil april.

Foto: PR

Projektudvikleren Gefion, der har en portefølje på over 2000 boliger i København i gang, har ansat Kim Breyen i en nyoprettet stilling som koncernfinansdirektør (CFO), oplyser selskabet.

"Med den kraftige vækst i aktiviteterne og en aktuel projektportefølje til en værdi på 2,5 mia. kr. får Kim Breyen en central opgave med at styre økonomien og likviditeten i hele koncernen," skriver Gefion.

Kim Breyen er statsautoriseret revisor og kommer fra en tilsvarende stilling i projektudvikleren Sjælsø Management, hvor han har været siden 2003, fremgår det. Han bliver dog i jobbet frem til april.

For nylig ansatte Gefion Marianne Sørensen, der har titel af økonomichef.

Gefion Group skal bygge højhus på 19 etager 

Gefion Group ansætter ny økonomichef

Gefion Group hyrer ny projektudviklingschef

Mere fra EjendomsWatch

Vicedirektør i Heimstaden siger op

Magnus Nordholm har været en ledende skikkelse i den mest aktive udenlandske investor på det danske ejendomsmarked, Heimstaden, gennem 14 år.

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

FINGRENE I FONDSMIDLER: Fond har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier