EjendomsWatch

Gefion Group ansætter ny økonomichef

Ejendomsudvikleren har ansat ny økonomichef, der skal stå for dialogen med selskabets finansielle samarbejdspartnere.

Foto: PR

Ejendomsudvikleren Gefion Group har ansat Marianne Sørensen som økonomichef i virksomheden. Hun får ansvaret for dialogen med kapitalpartnere, banker og andre finansielle samarbejdspartnere i de ejendomsprojekter, som Gefion Group arbejder med. Det fremgår af en pressemeddelelse.

"Med en aktuel projektportefølje til en værdi på 2,5 mia. kr. har Marianne Sørensen en central opgave med at servicere såvel store som mindre kapitalpartnere fra projektstart til afslutning," lyder det i meddelelsen.

Marianne Sørensen har en baggrund som bankuddannet samt en uddannelse som ejendomsmægler. Hun har i godt 30 år arbejdet i pengeinstitutter med særligt større erhvervskunder. Fra 2013 og frem til nu har hun arbejdet i Kinnerton Capital som leder af erhvervsafdelingen, fremgår det videre.

Mere fra EjendomsWatch

Hans lån væltede Roskilde Bank

Et kæmpetab på udlån til ejendomsmatadoren Kenneth Schwartz Thomsen var en af hovedårsagerne til, at Roskilde Bank gik konkurs. Banken selv var dog aktivt medvirkende til at forstørre problemerne, fortæller den fallerede ejendomsinvestor, der for første gang giver sit syn på, hvad der skete op til krakket.

Roskilde Bank-boss dømt til at betale 231 millioner

Højesteret har med dom sat endeligt punktum i et langstrakt sagsforløb om erstatningsansvaret for krakket i Roskilde Bank tilbage i 2008. Bankens tidligere direktør, Niels Valentin Hansen, er dømt til at betale erstatning, mens bestyrelsesmedlemmer frifindes.

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier