Projektselskab henter ny direktør i egne rækker

Byudviklingsselskabet Køge Kyst får ny projektdirektør.
Tove Frederiksen. | Foto: PR
Tove Frederiksen. | Foto: PR

Kort efter, at byudviklingsselskabet Køge Kyst fik ny bestyrelsesformand i form af Steen Winther-Petersen, sætter en ny sig i stolen som projektdirektør i selskabet. Det er Tove Skrumsager Frederiksen, der siden efteråret 2015 har været projektchef i Køge Kyst med særligt ansvar for byggeri og anlæg, og som nu i stedet kan skrive projektdirektør på visitkortet. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Køge Kyst.

"Jeg glæder mig meget til at gøre visionen om Køge Kyst til virkelighed i samarbejde med projektets bestyrelse, ejere og mange forskellige interessenter. Det er en meget spændende byforandring, som Køge er i gang med, hvor byen er godt på vej til at styrke sit image som en moderne, levende by med stærke historiske rødder," siger Tove Skrumsager Frederiksen i meddelelsen.

Hun afløser Jes Møller, der efter eget ønske stopper på posten. Fremover vil han varetage udvalgte opgaver i Køge Kyst som projektchef.

Tove Skumsager Frederiksen er uddannet civilingeniør fra Danmarks Teknologiske Universitet og har tidligere været ansat i Køge Kommune, først som drifts- og anlægschef, dernæst som konstitueret teknisk direktør og derefter som chef for kommunens ejendomscenter, fremgår det videre.

Køge Kyst er ejet af Køge Kommune og Realdania By & Byg og er i gang med at opføre bl.a. boliger og butikker i Køge.

Tove Skrumsager Frederiksen tiltræder stillingen 1. april, oplyser selskabet.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også


Foto: Pexels / Ekaterina Bolovtsova

Fredagens konkurser fra Statstidende