EjendomsWatch

Projektselskab henter ny direktør i egne rækker

Byudviklingsselskabet Køge Kyst får ny projektdirektør.

Tove Frederiksen. | Foto: PR

Kort efter, at byudviklingsselskabet Køge Kyst fik ny bestyrelsesformand i form af Steen Winther-Petersen, sætter en ny sig i stolen som projektdirektør i selskabet. Det er Tove Skrumsager Frederiksen, der siden efteråret 2015 har været projektchef i Køge Kyst med særligt ansvar for byggeri og anlæg, og som nu i stedet kan skrive projektdirektør på visitkortet. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Køge Kyst.

"Jeg glæder mig meget til at gøre visionen om Køge Kyst til virkelighed i samarbejde med projektets bestyrelse, ejere og mange forskellige interessenter. Det er en meget spændende byforandring, som Køge er i gang med, hvor byen er godt på vej til at styrke sit image som en moderne, levende by med stærke historiske rødder," siger Tove Skrumsager Frederiksen i meddelelsen.

Hun afløser Jes Møller, der efter eget ønske stopper på posten. Fremover vil han varetage udvalgte opgaver i Køge Kyst som projektchef.

Tove Skumsager Frederiksen er uddannet civilingeniør fra Danmarks Teknologiske Universitet og har tidligere været ansat i Køge Kommune, først som drifts- og anlægschef, dernæst som konstitueret teknisk direktør og derefter som chef for kommunens ejendomscenter, fremgår det videre.

Køge Kyst er ejet af Køge Kommune og Realdania By & Byg og er i gang med at opføre bl.a. boliger og butikker i Køge.

Tove Skrumsager Frederiksen tiltræder stillingen 1. april, oplyser selskabet.

Mere fra EjendomsWatch

Casa og KPC har fået nyt fælles navn

Som led i sammenlægningen af de to tyskejede entreprenørvirksomheder Casa og KPC har det fælles selskab nu fået nyt navn. Direktør glæder sig over for EjendomsWath over, at man nu kommer op i en størrelse, hvor ”vi spiller i toppen af superligaen.”

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier