EjendomsWatch

Erfaren profil sætter sig for bordenden i projektselskab

Ny mand på posten som bestyrelsesformand i udviklingsselskabet Køge Kyst. Den tidligere mand i stolen har trukket sig efter eget ønske, fremgår det af meddelelse.

Steen Winther-Petersen. | Foto: PR

Byudviklingsselskabet Køge Kyst, der er i gang med at opføre bl.a. boliger og butikker i Køge, henter ny bestyrelsesformand. Det er Steen Winther-Petersen, der tidligere har været formand for Dansk Ejendomsmæglerforening.

"Jeg glæder mig meget til at arbejde med et utrolig spændende og komplekst byudviklingsprojekt – og også til at gå offensivt ind i markedsføringen af projektet, så vi fastholder den store fremdrift i salget af byggegrunde og gør mange flere bevidst om de unikke kvaliteter, som man kan få ved at flytte til Køge, hvadenten det drejer sig om at bo eller om at arbejde," siger Steen Winther-Petersen i meddelelsen.

Han afløser dermed Jørgen Nue Møller, der har været formand siden Køge Kyst blev stiftet i 2009. Jørgen Nue Møller fratræder sin post efter eget ønske, fremgår det af meddelelsen.

Steen Winther-Petersen, der er ejendomsrådgiver og valuar, har de sidste fyrre år haft sit virke i ejendomsbranchen og har senest været med til at stifte ejendomsrådgiveren Red Property Advisers.

Udover Steen Winther-Petersen består bestyrelsen for Køge Kyst af repræsentanter for Køge Kyst to ejere, Køge Kommune og Realdania By & Byg. Det drejer sig om borgmester Flemming Christensen (K) og byrådsmedlemmerne Marie Stærke (S) og Mette Jorsø (V), mens det for Realdania By & Byg er adm. direktør Peter Cederfeld, projektdirektør Dorthe Frilund Jensen og chefkonsulent Claus Ravn.

Mere fra EjendomsWatch

Mandagens konkurser fra Statstidende

Firmaer inden for ejendomsservice, byggeri og detailhandel er blandt de i alt 65 konkurser og to forslag til rekonstruktion, som optræder på dagens liste. Endelig er tidligere ejendomshandler Hanne Nørrisgaard ikke længere under rekonstruktion. Listen leveres af Statstidende.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier