EjendomsWatch

Rambøll henter direktør i Verdensbanken

Ingeniørrådgiveren Rambøll ansætter ny direktør med international erfaring. Senest tre år i USA for Verdensbanken.

Jens Chr. Helbech Hede. Foto: PR

Det er en mand med international erfaring, som Rambøll henter ind på direktørpost. Jens Chr. Helbech Hede er ansat som direktør for internationale projekter i virksomheden og skal stå i spidsen for virksomhedens 130 mand store division for internationale projekter. Divisionen står bag infrastrukturprojekter i både Danmark og udlandet, fremgår det af en pressemeddelelse.

Jens Chr. Helbech Hede har de seneste tre år arbejdet for Verdensbanken i Washington med udvikling og implementering af infrastrukturprojekter- og programmer hovedsageligt i Sydøstasien og Kina, står der videre.

"Vi ser store muligheder på det internationale marked for transport- og infrastrukturprojekter. De internationale projekter kræver ledere med et internationalt mindset og stærke interkulturelle kompetencer. Med en lang udlandskarriere i ryggen er Jens Chr. Helbech Hede det helt rette match til at speede op for Rambølls internationale vækst inden for blandt andet broer, tunneller, havne og lufthavne, hvor vi oplever en stigende efterspørgsel fra kunder internationalt. Han er en leder og holdspiller, som vil hjælpe Rambøll med at gå ind i en ny international vækstfase," siger Søren Brøndum, adm. direktør for transport i Rambøll Danmark.

Som ny direktør for divisionen skal han bygge bro til globale transport- og infrastrukturkunder på de internationale markeder og derigennem sikre international vækst, står der videre. Han har desuden været 16 år i Rambøll tidligere, hvor han blandt andet var afdelingsleder for vejafdelingen.

Blandt de projekter, som divisionen for internationale projekter står bag, tæller Fehmerntunnellen, Nordhavnstunnellen, Nordhavnsvej samt af international karakter en ny lufthavn og havn i Manila samt et broprojekt ved navn The Queensferry Crossing i Skotland.

Forsiden lige nu

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier