EjendomsWatch

Rambøll får ny byggeridirektør

Rambøll har hentet en ny chef ind i direktionen, der får ansvaret for byggedivisionen for Danmark.

Foto: ALECTIA/ PR

Det er trænet cirkushest, som Rambøll nu får ind i sin byggeridivision. Med mere end 20 års erfaring fra byggebranchen har den 49-årige Per Christensen nemlig været en del rundt i manegen.

Per Christensen bliver det tredje medlem af Rambøll Danmarks direktion, der ellers tegnes af den adm. direktør Ib Enevoldsen og direktøren for transportområdet Søren Brøndum.

"Vi har store forventninger til Per Christensen. Han kender branchen indefra og har solid ledelseserfaring fra flere store rådgivere, hvor han har præsteret bundlinjevækst på omkring 50 pct. over markedsgennemsnittet. Med sin store erfaring med at udvikle kunderelationer og sit både kommercielle og operationelle mindset, er han den helt rette frontfigur i vores fremtidige vækst inden for byggeri i Rambøll Danmark," udtaler Ib Enevoldsen i en pressemeddelelse.

Per Christensen kommer fra en stilling som direktør for Alectias byggeridivision. Tidligere har han blandt andet været underdirektør for Byggeri Øst i Cowi, afdelingsdirektør for Planning & Design i Region Syd og projektchef hos Goffmann i Aarhus.

Til næste niveau

I Rambølls byggeridivision får Per Christensen ansvaret for 900 medarbejdere i fem divisioner. Han får blandt andet til opgave at indfri den merværdi, som det digitale byggeri giver mulighed for, og som skal sikre bedre processer, give bedre økonomi og munde ud i bedre projekter til gavn for investorer og brugere.

"Jobbet som direktør for Rambølls byggeridivision er efter min mening Danmarks ubestridt største job inden for rådgivning i byggeribranchen. Det er et ansvar for 900 kompetente medarbejdere hos den absolut største rådgiver inden for byggeri i Danmark, der tør vise vejen og tænke nyt for at fastholde sin markedsposition," udtaler Per Christensen i pressemeddelelsen og fortsætter:

"Når man så tilsætter de muligheder, det kan skabe at bringe Rambølls samlede 13.200 medarbejderes viden i spil til at tage Rambøll til det næste niveau inden for byggeri, bliver det efter min mening ikke en mere udfordrende og spændende jobpakke," siger Per Christensen, der er uddannet diplomingeniør fra Odense Teknikum.

Tilgangen af Per Christensen kommer blot få dage efter, at Rambøll kunne fortælle, at virksomheden har hentet en ny direktør for privat og offentligt byggeri i Østdanmark.

Rambøll hyrer ny direktør til at styrke positionen i hovedstaden

Casa bygger Esbjerg-domicil for pensionskasse

Rambøll-direktør lover resultatfremgang i 2016 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier