EjendomsWatch

Rambøll får ny byggeridirektør

Rambøll har hentet en ny chef ind i direktionen, der får ansvaret for byggedivisionen for Danmark.

Foto: ALECTIA/ PR

Det er trænet cirkushest, som Rambøll nu får ind i sin byggeridivision. Med mere end 20 års erfaring fra byggebranchen har den 49-årige Per Christensen nemlig været en del rundt i manegen.

Per Christensen bliver det tredje medlem af Rambøll Danmarks direktion, der ellers tegnes af den adm. direktør Ib Enevoldsen og direktøren for transportområdet Søren Brøndum.

"Vi har store forventninger til Per Christensen. Han kender branchen indefra og har solid ledelseserfaring fra flere store rådgivere, hvor han har præsteret bundlinjevækst på omkring 50 pct. over markedsgennemsnittet. Med sin store erfaring med at udvikle kunderelationer og sit både kommercielle og operationelle mindset, er han den helt rette frontfigur i vores fremtidige vækst inden for byggeri i Rambøll Danmark," udtaler Ib Enevoldsen i en pressemeddelelse.

Per Christensen kommer fra en stilling som direktør for Alectias byggeridivision. Tidligere har han blandt andet været underdirektør for Byggeri Øst i Cowi, afdelingsdirektør for Planning & Design i Region Syd og projektchef hos Goffmann i Aarhus.

Til næste niveau

I Rambølls byggeridivision får Per Christensen ansvaret for 900 medarbejdere i fem divisioner. Han får blandt andet til opgave at indfri den merværdi, som det digitale byggeri giver mulighed for, og som skal sikre bedre processer, give bedre økonomi og munde ud i bedre projekter til gavn for investorer og brugere.

"Jobbet som direktør for Rambølls byggeridivision er efter min mening Danmarks ubestridt største job inden for rådgivning i byggeribranchen. Det er et ansvar for 900 kompetente medarbejdere hos den absolut største rådgiver inden for byggeri i Danmark, der tør vise vejen og tænke nyt for at fastholde sin markedsposition," udtaler Per Christensen i pressemeddelelsen og fortsætter:

"Når man så tilsætter de muligheder, det kan skabe at bringe Rambølls samlede 13.200 medarbejderes viden i spil til at tage Rambøll til det næste niveau inden for byggeri, bliver det efter min mening ikke en mere udfordrende og spændende jobpakke," siger Per Christensen, der er uddannet diplomingeniør fra Odense Teknikum.

Tilgangen af Per Christensen kommer blot få dage efter, at Rambøll kunne fortælle, at virksomheden har hentet en ny direktør for privat og offentligt byggeri i Østdanmark.

Rambøll hyrer ny direktør til at styrke positionen i hovedstaden

Casa bygger Esbjerg-domicil for pensionskasse

Rambøll-direktør lover resultatfremgang i 2016 

Mere fra EjendomsWatch

Tidligere topchef forlader Colliers

Efter ti år hos Colliers har den tidligere adm. direktør Jeppe Schønfeld besluttet sig for at stoppe som partner hos erhvervsmægleren. ”Jeg har i noget tid følt et behov for nye udfordringer og en ændret anvendelse af min tid,” forklarer han.

Bestyrelsesformand kan være i spil til direktørstol i AAB

Jagten på ny adm. direktør i AAB er startet. Et rekrutteringsbureau er for første gang i boligforeningens historie hyret til at finde de rette kandidater. Bestyrelsesformand ønsker ”stærk profil, der kender AAB indgående.” Flere kilder peger på, at den karakteristik er skabt til ham selv. Ledelsesrådgiver advarer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier