EjendomsWatch

MT Højgaard-chef skifter til datterselskab

Byggefirmaet Enemærke & Petersen får ny kassemester, der hentes hos ejeren.

Foto: PR

Hidtidig finanschef hos MT Højgaard, Claus Gram Madsen, er fra årsskiftet ny finansdirektør hos datterselskabet Enemærke & Petersen i Ringsted.

Af Claus Gram Madsens profil på Linkedin fremgår, at han har haft en række økonomi- og finansansættelser af varierende varighed.

Hos MT Højgaard var han således i lidt under to år. Inden da var han et år hos Vestas og fra 2011 til 2014 hos Dako. Længst ansættelse havde han hos Danisco, det nuværende Dupont, med knap ni års ansættelse.

Enemærke & Petersen har Henrik Mielke som adm. direktør og er som nævnt ejet af MT Højgaard, der igen er ejet af de børsnoterede selskaber Monberg & Thorsen og Højgaard Holding.

Nyt boligområde skyder op i Herlev

To entreprenører vinder udbud for 2,9 mia. kr. i København

MT Højgaard hungrer efter arbejdskraft i Aarhus

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier