Nyt boligområde skyder op i Herlev

Ejendomsselskab opfører 244 blandede boligtyper i københavnerforstaden for et trecifret millionbeløb. MT Højgaard-selskab skal stå for byggeriet.
Foto: PR-illustration
Foto: PR-illustration

Det private ejendomsselskab Elf Development har valgt entreprenøren Enemærke & Petersen til at opføre Den Grønne Fatning i Herlev, skriver Enemærke & Petersen i en pressemeddelelse.

Det 26.000 kvm store byggeri har en værdi af 313 mio. kr. Hos Enemærke & Petersen, der er et af MT Højgaards datterselskaber, ser adm. direktør Henrik Mielke ordren som et markant skridt på vej mod opfyldelse af et strategisk mål.

"Frem mod 2020 skal vi styrke vores aktiviteter indenfor nybyggeri af boliger for private og offentlige ejendomsbesiddere. Ved udgangen af 2016 har vi nået de første milepæle: I forrige uge holdt vi rejsegilde på vores boliger på Carlsberg og i denne uge har vi så underskrevet kontrakten for Den Grønne Fatning, og der arbejdes på at lukke endnu en stor boligopgave i det nye år," siger han i meddelelsen

Den Grønne Fatning i Herlev er tegnet af Mangor & Nagel med Norconsult som ingeniør. Byggeriet består af 37 ejerboliger samt 162 familieboliger og 45 ungdomsboliger, som lejes ud.

ELF Development springer fra projektudvikling i Helsingør

NREP sælger shoppingcenter i Herlev efter kun to år

ELF Development springer fra projektudvikling i Helsingør

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også