EjendomsWatch

Velpolstret ejendomsinvestor skifter ud på toppost

Topchef hos en af Jeudans storaktionærer træder tilbage. Afløseren har baggrund i den finansielle sektor.

Tommy Pedersen forlader posten som adm. direktør i Augustinus Fonden. | Foto: Bo Svane/Polfoto

Augustinus Fonden, der ejer 40,5 pct. af det børsnoterede ejendomsselskab Jeudan, skifter ud i toppen, fremgår det af en pressemeddelelse. Tommy Pedersen går på pension, og fremadrettet udgør Frank Rechendorff Møller ene mand direktionen i Augustinus Fonden.

Tommy Pedersen træder samtidig tilbage som adm. direktør for datterselskabet Chr. Augustinus Fabrikker, hvorigennem investeringerne i Jeudan er foretaget. Her er Claus Gregersen hentet ind som ny adm. direktør. Han kommer fra en stilling som direktør for Carnegie Investment Bank og er formand for Den Danske Børsmæglerforening.

"Claus Gregersen har gennem sine mange år som leder i den finansielle sektor en omfattende ledelses- og investeringserfaring, og vi ser frem til den fortsatte udvikling af Chr. Augustinus Fabrikkers investeringsaktiviteter under hans ledelse," siger Jørgen Tandrup, bestyrelsesformand for Chr. Augustinus Fabrikker og bestyrelsesmedlem i Augustinus Fonden, i meddelelsen.

Augustinus Fonden kom ud af 2015 med et resultat før skat på 2,25 mia. kr. mod 1,58 mia. kr. i 2014. Det samlede afkast for fondens investeringer endte på 24 pct. i 2015.

Den anden storaktionær i Jeudan, Oticon Fonden, ejer 42 pct. af aktierne.

Solidt investeringsafkast hos stenrig ejendomsinvestor

Jeudan køber ejendomme af Tryg for 655 mio. kr.

Jeudan-topchef tror på kæmpe rentegevinst

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier