EjendomsWatch

Pensam udpeger ny chef for ejendomsinvesteringer

Afløseren til Pensams forfremmede investeringsdirektør Benny Buchardt Andersen er fundet internt.

Morten Hemmingsen er ny investeringsdirektør i Pensam. | Foto: PR

Morten Hemmingsen blev 1. maj udpeget til ny investeringsdirektør i Pensam. Han har i de seneste år været en del af ledelsen i Pensams investeringsafdeling, og nu skal han så stå i spidsen for investeringsafdelingen.

Det skriver Pensam i en pressemeddelelse.

"Jeg er glad for, at Morten har sagt ja til at stå i spidsen for investeringsområdet i Pensam. Morten er en grundig og dygtig leder, der også er i stand til at finde og eksekvere på attraktive investeringsmuligheder. Med udnævnelsen af Morten har vi organisationen på plads til at fortsætte vores succesfulde investeringsstrategi og håndtere den voksende kompleksitet på investeringsområdet," siger Torsten Fels i pressemeddelelsen.

Morten Hemmingsen afløser Benny Buchardt Andersen, der bliver ny direktør i Pensam-koncernen fra 1. august, hvor Torsten Fels bliver adm. direktør i stedet for Helen Kobæk.

Pensam har knap 140 mia. kr. under forvaltning og omtrent 400.000 pensionskunder.

Pensam investerer i prestigeprojekt til 300 mio. kr.

Høje boligpriser gør konverteringer rentable

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier