EjendomsWatch

Pensam takker nej til kontor-byggeboom

Pensam-direktør mener, at man skal have skarpt fokus på kontorinvesteringerne mange år frem, og her rummer de store kontordomiciler en betydelig risiko.

Som investeringsdirektør i Pensam har Benny Buchardt Andersen haft stor succes med en investering i Boligbyggeriet Bolværket på Teglholmen i København. Her står den nuværende direktør på taget af boligejendommen. | Foto: Ritzau Scanpix/Carsten Bundgaard

Mens de fleste danske pensionsselskaber kaster milliarder efter nye store kontorbyggerier i hovedstadsområdet, har Pensam valgt at gå i en bue udenom.

Direktør Benny Buchardt Andersen, der i 2015 fik en international pris for sin nytænkning inden for ejendomsinvesteringer, ser en risiko ved de store nye kontorbyggerier, som konkurrenterne tilsyneladende ikke ser.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier