EjendomsWatch

Flere rige københavnere trækker ejendomsmarkedet op

En 50 pct. fremgang i ejendomshandlerne fra 2014 til 2015 vil blive efterfulgt af en endnu en betydelig stigning i år, spår Nybolig Erhverv

Foto: Valdemar Jørgensen/Polfoto

Et kig ud af vinduerne i det centrale København viser fuldt blus på markedet for investeringsejendomme. Ifølge mæglerkæden Nybolig Erhverv vil tendensen fortsatte resten af året som følge af et fortsat lavt renteniveau og en stigende andel indbyggere i Hovedstadsområdet med gode indkomster.

"Udviklingen i indkomstforhold tegner dermed et klart billede af en befolkning, hvis købekraft vokser kraftigt, og som dermed er i stand til at betale mere for både boligleje og ejerboligkøb," skriver Nybolig Erhverv i sin nyeste markedsrapport for foråret 2016.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Vicedirektør i Heimstaden siger op

Magnus Nordholm har været en ledende skikkelse i den mest aktive udenlandske investor på det danske ejendomsmarked, Heimstaden, gennem 14 år.

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

FINGRENE I FONDSMIDLER: Fond har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier