EjendomsWatch

Udvikler ser med skepsis på ny lånevejledning fra Finanstilsynet

SOMMERSERIE: Det kan spænde ben for nye ejendomsprojekter, at Finanstilsynet igen beder bankerne stramme kursen omkring udlån, lyder det fra Søren Hampen Kristensen, adm. direktør i 1927 Estate, i denne udgave af EjendomsWatchs sommerserie.

Et underudbud af udlejnings- og ejerboliger vil i sidste ende føre til stigende huslejepriser, siger Søren Hampen Kristensen, adm. direktør i 1927 Estate, om et udkast til en ny lånevejledning fra Finanstilsynet. | Foto: PR

1) Ejendomsmarkedet er præget af større usikkerhed og uforudsigelighed end længe. Hvilke tanker sætter det i gang hos dig?

”Det betyder, at vi skal fortsætte med at gøre os umage og sikre, at vi udvikler klogt. Herunder fortsætte indsatsen med at udbygge vores tætte samarbejder med investorer, rådgivere og entreprenører, så vi sammen kan imødekomme den efterspørgsel der er i markedet. Vi er meget fokuseret på at forstå slutbrugerne, så vi kan levere på de konkrete løsninger beboerne efterspørger - hvilket større usikkerhed og uforudsigelighed blot understreger vigtigheden af. Samtidig ser vi en større opgave og mulighed i at bidrage til den grønne omstilling med EU-taksonomien bankende på døren.”

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier