EjendomsWatch

Coor-chef mærker et marked med nye tendenser

SOMMERSERIE: Arbejdspladser, som de ansatte ikke ønsker at blive væk fra, er på bagkant af coronakrisen kommet mere i fokus, siger Jørgen Utzon, adm. direktør i serviceleverandøren Coor i EjendomsWatchs sommerserie.

Især opstarten af ny kontrakt med Bygningsstyrelsen om 18 ministerier er blandt de begivenheder i første halvår, som Coor-topchef Jørgen Utzon er tilffreds med. | Foto: Coor/PR

1) Ejendomsmarkedet er præget af større usikkerhed og uforudsigelighed end længe. Hvilke tanker sætter det i gang hos dig?

”I facilitybranchen kæmper vi alle med, at vi ikke kan få fat i folk og materialer. Arbejdsmarkedet er under pres i alle brancher, og det mærker vi naturligvis også. Det er de ansatte, der er vores rygrad, og som skaber værdien ude hos kunden. Desuden oplever vi et marked med nogle nye tendenser efter corona. En del virksomheder har svært ved at få medarbejderne tilbage på kontoret, og virksomhederne ønsker at indrette arbejdspladserne meget mere efter medarbejdernes behov. Derfor oplever vi meget høj efterspørgsel efter vores advisory-løsninger med at indrette arbejdspladser, som medarbejderne positivt set ikke ønsker at blive væk fra.”

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

ATP får hak i tuden af Finanstilsynet

Pensionsselskabet får påtale for ikke at have haft et betryggende grundlag til at måle risiko. Tilsynet peger bl.a. på værdiansættelsen af ejendomme.

Briefing uge 38: Håndslag på huslejeloft

Det flittigt diskuterede huslejeloft blev i denne uge vedtaget, og det får konsekvenser for branchen, mener flere aktører. Samtidig faldt to trecifrede millionhandler på plads i lighed med en personlig konkurs samt anklager om monopollignende tilstande. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier