EjendomsWatch

Han byggede bro til politikerne under coronakrisen – nu modtager han en pris

EJENDOM2021: Ved konferencen Ejendom2021 tirsdag uddelte Ejendomdanmark er særpris tl én, der har ydet en særlig indsats under coronakrisen. Flest stemmer blandt deltagerne fik Finn Sture Madsen, driftsdirektør (COO) i Danske Shoppingcentre. Også Folketingets formand og ejendomsadministrator var nomineret.

"Når der er sådan en krise, som corona jo var, så strammer man sig jo an, og det er nok uden lige at tænke over, om man gør noget særligt," siger Finn Sture Madsen. | Foto: Jan Mindegaard / Watch Medier

Under de store Hope Pendel-lamper i Tivoli Congress Center sidder knap 300 aktører fra ejendomsbranchen fra ind- og udland.

Brancheorganisationen Ejendomdanmarks konference Ejendom2021 har efter taler, talks og networking netop uddelt en særpris, og det er Finn Sture Madsen, driftsdirektør (COO) i Danske Shoppingcentre, der kan tage den med sig hjem.

"Tak. Det er mit livs første pris, så jeg har ikke forberedt en takketale,” siger en tydelig glad Finn Sture Madsen, da han står på scenen og balancerer med både en stor buket blomster og et indrammet prisbevis i form af en plakette.

Finn Sture Madsen spillede som formand i Ejendomdanmarks retailudvalg en central rolle i dialogen med politikere og embedsmænd under hele coronakrisen.

Selv understreger han, at han ikke havde regnet med at vinde prisen, og at han bare var stolt og glad over at være nomineret i det hele taget.

"Altså når der er sådan en krise, som corona jo var, så strammer man sig jo an, og det er nok uden lige at tænke over, om man gør noget særligt," siger Finn Sture Madsen.

Opret et gratis prøveabonnement på EjendomsWatch her

Prisen er ikke bare en plakette, som skal pakkes væk i en kasse. Den har mere betydning, end det lyder det fra vinderen, da EjendomsWatch taler med ham bagefter.

"Det er en dejlig anerkendelse, særligt fordi det er folk fra branchen, der har stemt, så jeg er glad og stolt. Og man kan sige, at alle brancher har været ramt under corona, men ejendomsbranchen var særligt hårdt ramt, så der har da været mange udfordringer undervejs, og derfor er det også særligt skønt, at det bliver kvitteret," lyder det fra Finn Sture Madsen. 

De nominerede udover Finn Sture Madsen var Britta Jespersgaard, direktør i Prodomus og Folketinget repræsenteret ved formand Henrik Dam Kristensen. De to sidstnævnte var også på scenen ved Ejendom2021.

Juryen bestod af Michael Nielsen, adm. direktør i Danica Ejendomme, Marie Helms, partner i Red, og Thomas Windtberg fra Taurus Ejendomsadministration. Deltagerne på Ejendom2021 kunne stemme på deres foretrukne vinder på sms.

Ejendomdanmark vil hædre helte fra coronakrisen

Shoppinginvestor: Coronakrisen har gavnet detailhandlens større aktører 

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier