EjendomsWatch

Investeringschef skifter Pears ud med Nrep

Nrep bliver Sofie Vett Raaschous nye arbejdsgiver, efter at hun har sagt farvel til Pears Globals danske afdeling, hvor hun de seneste tre år har været investeringschef. Til EjendomsWatch fortæller hun mere om sin kommende opgave hos Nrep, som hun "anser for at være absolut markedsledende."

Sofie Vett Raaschou har de seneste tre år været ansvarlig for milliardinvesteringer i Danmark hos britiske Pears Global. | Foto: Martin Bubandt

Efter tre år som investeringschef hos Pears Global i Danmark skifter Sofie Vett Raaschou til august den britiske investor ud med et andet investeringsselskab i form af kapitalforvalteren Nrep.

Sofie Vett Raaschou fortæller til EjendomsWatch, at hun hos Nrep kommer til at arbejde med investeringer inden for boligsegmentet, og at der har været tale om "en gensidig dialog" mellem hende og den kommende arbejdsgiver.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

EjendomsWatch får søstermedie i Norge

Watch Medier tager til efteråret endnu et skridt ind på det norske marked med lanceringen af EiendomsWatch, der skal stille skarpt på boligmarkedet i landet og de centrale aktører i branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier